38 ogledov

Je on pravi za vas?

Pravi za vas? (Foto: Shutterstock)) Žurnal24 main
Predstavili smo že nekaj tipov moških, tokrat pa nadaljujemo.

Skrivnostnež: Privlačen, a nedoumljiv
Je zelo privlačen, a skrivnosten moški. Ve, kako skriti fizične in druge slabosti, zato vedno deluje samozavestno. Obožuje to, da se mu posveča pozornost, zna biti skrben in poseben. Na prvi pogled je videti neustrašen kakor človek, ki nima razloga za skrb in ima vse, toda pod zunanjostjo se skriva prava neznanka. Oborožite se s potrpljenjem, saj ga ne boste zlahka razumeli.
Kako ga odkriti? Lahko ga odkrijete po urejenem in uglajenem videzu. Tako se nosi, ker ve, da je to najboljši način za prikrivanje slabosti.
Kakšne ženske ima rad? Rad ima odločne in iznajdljive ženske. Išče žensko, ki je močnejša od njega, a nima potrebe, da bi ga na to stalno spominjala. Topoglavosti in površne lepote ne prenaša. Njegova idealna ženska je pripravljena zaradi ljubezni premagati vse ovire. Potrebuje nekoga, ki bo razumel vse njegove slabosti.

Adonis: Videz pred vsem
Obseden je s svojim telesom, rad je obkrožen z ogledali, po pravilu pa uživa veliko vitaminskih preparatov. Pogosto obiskuje solarij, zato ima zagorelo polt. Njegova moškost je v neposredni zvezi s tem, kako se počuti in kako je videti.
Kako ga odkriti? Preprosto, v kavarni ali restavraciji s pogledom poiščite zagorelega moškega, ki z garderobo poudarja svoje mišice. Njegovo idealno okolje je fitnes center.
Kakšne ženske ima rad? Išče žensko, ki se ujema z njegovim življenjskim stilom. Njegova idealna ženska je tista, ki vadi in je vedno urejena po zadnji modi. Rad ima atraktiven videz, telesna lepota pa mu je pomembnejša od značaja in drugih lastnosti.

Alfa moški: Poslovna zver
Alfa moški se zelo rad izpostavlja. Posel je zanj na prvem mestu in živi za vsak nov sklenjen dogovor. V ljubezni zna biti odgovoren, v zvezi pa lahko od njega pričakujete materialne dobrobiti. Rad vodi, zna pa tudi doseči, da se njemu dragi ljudje počutijo posebno.
Kako ga odkriti? Pogosto nosi dragocene obleke in nenehno klepeta po mobilnem telefonu, najpogosteje o svojem poslu in ambicijah. Prav tako običajno nima hobijev.
Kakšne ženske ima rad? Rad ima realne ženske z zdravim razumom in materinskim čutom, ki so obenem videti očarljivo in glamurozno. Sorodna duša alfa moškega mora biti pripravljena svojo kariero postaviti na stranski tir, da bi podpirala njegovo. Alfa moški želi na sam vrh, zato išče prilagodljivo žensko, ki ga je pripravljena spremljati na konec sveta.

Gospod Jezni: Neugoden značaj
Ta moški je nepredvidljiv, prepirljiv in precej agresiven. Pogosto ne uvidi, da je njegovo vedenje bahavo in neprimerno. Teži k popolnosti, ima jasna politična in religiozna prepričanja, vendar ni vešč govornik. V emocionalnem smislu je nepismen.
Kako ga odkriti? Pogosto ima nekajdnevno brado. Če veliko vpije, tudi ko vam očita včerajšnji dan, in na veliko psuje, je pred vami gospod Jezni. Pogosto vozi zelo hitro.
Kakšne ženske ima rad? Ne prenaša feministk, pa tudi preveč samostojnih žensk ne. Najbolj prijetno se počuti ob tradicionalnih ženskah. Zanj je idealna ženska, ki se je pripravljena žrtvovati za njegov uspeh. Od nje pričakuje poslušnost in krotkost.

Neroda: Zmeden, a sladek
Ta tip moškega je vedno zmeden in potrebuje nenehno nego. Pogosto deluje, kot da je padel z Marsa. Daje vtis zaposlenega človeka, saj se mu vedno nekam mudi, čeprav niti sam ne ve, kam. Najbolje se počuti, ko je na miru in opazuje, kaj se dogaja okoli njega. Pogosto se ni zmožen soočiti z življenjskimi problemi in nerad raziskuje realen svet, saj se mu to zdi preveč nevarno.
Kako ga odkriti? Ni ga težko najti. Med hojo se vedno v nekaj ''ujame'' in nenehno govori, kako je zaposlen, čeprav ne daje vtisa, da gre kamorkoli.
Kakšne ženske ima rad? Išče stabilne ženske, ki so uravnotežene, pa tudi strastne. Najpogosteje izbere žensko, ki je popolno nasprotje in dovolj pronicljiva, da prepozna njegovo bistvo. Najbolje se počuti v dolgotrajnih zvezah, saj nima rad sprememb.

Neandertalec: Rojen za komandanta
Feministke se mu gnusijo, je skrajen tradicionalist z zastarelim pogledom na svet in razmerja. Je družinski človek, ki rad ukazuje. Zna biti zelo pameten in iznajdljiv. Je tradicionalist, ki mu je rok trajanja že zdavnaj potekel, a se tega še ne zaveda.
Kako ga odkriti? Lahko bi bil katerikoli moški. Če niste prepričani, ga vprašajte, kaj misli o ženskem gibanju za enakopravnost.
Kakšne ženske ima rad? Rad ima krhke ženske, ki delujejo nezaščiteno in negotovo. Ne tolerira svobodoljubnega vedenja pri ženskah in ga ni sram, če jih ozmerja. Najbolje funkcionira ob potrpežljivih ženskah, ki se mu podrejajo v vsem.

Prvi del članka lahko preberete tukaj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.