13 ogledov

Kaj moški ceni pri ženski? Drugič.

Hm? Žurnal24 main
Namignili smo že, kaj moškim pri ženskah veliko pomeni. Seveda pa je seznam precej daljši.
Ali mi krilo pristoji?
Moški se zelo bojijo vprašanj, kot je: ''Ali mi to krilo pristoji?'' To je popolna past, iz katere ni izhoda. Če seveda izvzamemo možnost, da smo res navdušeni nad predlogom. Ampak velikokrat nismo. Če v takšnem primeru poveš resnico, bo sledilo podvprašanje: ''Ampak zakaj mi ne pristoji?'', ali pa, kar je še huje: ''Pred dvema mesecema si mi pomagal izbrati to krilo k čevljem''. To zna biti res, ampak prav pred dvema mesecema si se hotel izogniti prav takšnemu dialogu. Pri utemeljevanju moraš biti zelo pazljiv, ne moreš namreč naravnost povedati, da kavbojski škornji pač niso primerni za nekoga, ki jih a) ne zna nositi in b) ima premočna meča. Če ti le uspe mimo omenjene čeri, bo ona pomilovalno udarila s težkim topništvom: ''To je vendar v modi''. Ob tem moški dobi občutek, da bi ženske hodile tudi z visokimi petami na glavi, če bi le bilo ''moderno''. Zdi se, da bi naredile karkoli po modnih zapovedih (čakamo). Ko skušaš razložiti, da vendar ne more biti sužnja lepotne industrije, ker njena osebnost premore lasten izraz, bo že navidezno brezbrižno navrgla: ''Očitno nimaš pojma!'' Kljub temu bo že jutri spet zahtevala mnenje o večerni toaleti. Če si hoče moški vse to prihraniti, se bo zlagal, kar pa se mu bo dolgoročno gotovo maščevalo. Morda bo nekega dne sledil napadu resnicoljubnosti in si pokvaril dan, ali pa se bo moral s tako dvomljivo oblečeno izbranko pojaviti na prestižnem banketu. Torej, če resnično želite moško mnenje, ga sprejmite brezpogojno, sicer se raje zanesite nase.

Moški bo vesel, če bo imel občutek, da se trudite zanj. Še posebej pri zapeljevanju.. © iStockphoto

 
Ko se dviga prah
Ženske si pogosto nekaj zamislijo in hočejo to takoj uresničiti. V soboto zjutraj se jim zazdi, da se je na policah nabralo preveč prahu, zato želijo takoj pravičniško razdeliti delo. Ona bo pripravila zajtrk, vi pa medtem pobrišite prah. Ob sobotnih jutrih se večini moških pač ne ljubi brisati prahu, obstaja precej bolj zabavnih možnosti in moški drugačnega prioritetnega seznama ne morejo razumeti. Moški bo že pobrisal prah, ampak veliko raje, če ga bosta pred tem skupaj divje iztepla iz žimnice.

Seksi samo zanj

Moški bo zelo cenil, ko se boste pred njim pojavile gole, to veste same. Cenil pa bo tudi, če mu boste kdaj dale občutek, da ste erotično perilo oblekle samo zanj. Če mislite, da je dovolj, da se počite na posteljo, nimate čisto prav. Bele bombažne spodnjice, raztegnjena mikica in monoton nedrček na začetku vroče zveze niso ovira, če pa to postane stalnice, ne mislite, da tega nihče ne bo opazil.

Ženske so mojstrice preobrazb. © iStockphoto

 

Naličena kot klovn

Glede naslednje stvari so mnenja deljena. Nekateri moški naličene ženske obožujejo, drugi prisegajo na naravno lepoto, čeprav niti ne vedo, kako izgleda njihova nenaličena izbranka. Kakorkoli, če se že ličite, je zelo primerno, da lak na nohtih ni razpokan, da narastek ni rdeče barve, ostala griva pa črna, da vas lahko moški še vedno pogladi po laseh, ne da bi si potem moral obrisati pomado z brisačo in da po desetih letih zveze še ve, kakšna je vaša naravna barva las. ''Atraktivne'' ženske, posute z bleščicami in porisane z zlato, srebrno, zeleno, črno in rdečo barvo, niso podobne mavrici, ampak neuravnoteženi pustni kreaturi. Precej bolj pogumno in pošteno je stopiti na cesto, če ste ''samo'' umite.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.