4 ogledov

Kaj moški naredimo za ljubezen?

Norost, ljubezen, oboje? Žurnal24 main
Za ljubezen smo pripravljeni storiti marsikaj. Vsakdo od nas je že, če ni, je najbrž obžaloval. Tukaj je nekaj zgodb. Imate tudi vi svojo?

Potoval sem iz Španije na Norveško, da bi jo videl, oblečen zgolj v spodnjice in plašč. Na letališču v Madridu je bilo mrzlo kot v igluju. Moram pa reči, da je bil končni pristanek toliko bolj vroč. Praznovala sva 19. obletnico poroke.

Padalo se ni odprlo

Med študijem sem se zaradi nje vpisal v tečaj padalstva in skočil iz brezhibnega letala samo zato, da bi navdušil novo punco, ki je bila adrenalinski zasvojenec. Ob mojem prvem in edinem skoku se padalo ni odprlo, zato sem moral med prostim padom odpreti rezervnega. Hvala bogu, med predavanji sem dovolj pazljivo poslušal, najbrž pa ni treba poudarjati, da je bil tudi konec razmerja podoben, le rezerva ni delovala.

Dodal sem si 20 kg
Žena si je nadvse želela videti Aljasko, zato sva se nekega dne kljub mojemu strahu pred letenjem vkrcala na enomotorno letalo. Vzletela sva v dežju, pilot pa je med poletom nad goratim terenom poskušal ostati pod meglo. Še pred vzletom je pilot prosil vseh pet potnikov, naj mu napišemo težo vsakega posameznika, da nas bo uravnoteženo razporedil po sedežih. Spraševal sem se, kako naj bom prepričan, da bo precej okrogla ženska poleg mene pošteno zapisala podatke, zato sem svoji teži dodal 20 kilogramov. Medtem ko smo s težavo krilili nad jezerom, pa sem upal, da ne bo začela vzklikati: ''Počakajte, počakajte, zlagala sem se!''

Oba sva bila plešasta

Zaradi raka na dojki sem imela kemoterapijo, zato so mi začeli izpadati lasje, moj mož pa si je takrat iz solidarnosti obril glavo. Šele ko sva šla skupaj ven, mi je postalo jasno, koliko mi to pomeni. Moja plešavost je bila nenadoma videti bolj normalna v zelo nenormalnem obdobju mojega življenja.

Poroka ob prvem srečanju
Poročil sem se z žensko, ki je do takrat nisem nikoli videl. Spoznala sva se prek interneta. Prevzela me je že fotografija (zdela se mi je najbolj seksi ženska na svetu), še bolj pa me je pritegnil opis njene osebnosti. Najprej sva si pošiljala elektronska sporočila, nato pa sva se čez pol sveta pogovarjala po telefonu. Živela je v Atlanti, jaz pa sem delal v Mikroneziji. Oba sva čutila, da sva ustvarjena drug za drugega, in po dveh tednih telefonskih pogovorov sem jo zaprosil za roko. Brez obotavljanja je privolila. Odločila sva se, da se bova poročila na pol poti, na Havajih. Trenutek, ko sva se prvič srečala, je bil magičen, vzela pa sva se nekaj ur pozneje na samotni plaži. Od takrat sva skupaj in srečna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.