90 ogledov

Kako osvojiti pisarniško mačko?

Začela sta z vodo ... Žurnal24 main
Se v službi vsak dan slinite ob pogledu na najbolj vročo punco, ki se je znašla na plačilni listi podjetja? Veste, niste edini. Ona je tista, ki izbira, vi pa ji lahko izbiro popestrite.

10. Bodite črna ovca
Vsaj malo se razlikujte od drugih. Oblegajo jo jate moških in ona je do grla sita starih šal. Če boste začeli tako, boste zanjo le nova črtica. Kaj je za razvajeno lepotico bolj nedojemljivega kot moški, ki se edini v pisarni ne zasanja v njen neubranljivi dekolte? Težko bo, seveda. Vem.

9. Hvalite konkurenco
Kdaj pa kdaj v njeni prisotnosti pohvalite kakšno sodelavko. Z zdravo mero, kakopak. Z njo se ne morete pomenkovati po mornarsko: ''Ti, Tincina ritka je pa danes vroča kot frišna žemljica.'' Med posvečeno moško družbo so opolzkosti način komunikacije, v procesu osvajanja pa bodite bolj prefinjeni. Pohvalite kakšen modni detajl, izbran okus za oblačenje ali komaj opazno spremembo odtenka barve las. Če bo njen obraz preletela kisla senca ljubosumja, ste lahko prepričani, da si želi, da bi kdaj pohvalili tudi njo. Ali predvsem njo. Če pa ženske v takšnih primerih izkazujejo patološko ravnodušnost, obstaja velika verjetnost, da je hlinjena.

8. Naj vas vidi v pravi družbi
Ni ji treba slišati vsega, naj pa le vidi, kako zabavate svoje prijateljice in uživate v vsakem trenutku življenja. Če se bodo krohotale, si bo tudi ona nekega dne zaželela biti del vašega kroga, ne bo pa škodilo niti, če bo ugotovila, da vas imajo kolegice za osebnega zaupnika. Popolnost? 


... končala v slogu. © iStockphoto

 
7. Ne bodite žival (za šankom)
Če se boste na službeni zabavi nečloveško napili in flirtali z vsemi, ki se bodo postavile k šanku, ste odpisani. Tudi na delovnem mestu bodite oprezni. Če bo le posumila, da vas svetlolasa Karin iz videoprodukcije mika bolj, kot bi bilo primerno glede na vajin "ekskluzivni" odnos, vas bo dala na hladno. Pogojno ali dosmrtno.

6. Razorožite jo z malenkostmi
Če in ko boste vzpostavili pristnejši odnos, jo kdaj pa kdaj razveselite z drobno pozornostjo. Prinesite kakšno sladkarijo. S čokolado katerekoli vrste ne morete zgrešiti, čeprav dekleta iz neznanega razloga obožujejo eksotične prehrambne proizvode: čokolade s pomarančnimi arancini, s svetlečimi rozinami ali morda celo soljo. Ko se bo hvaležno posladkala in zavzdihnila, kako bi ji teknila še kakšna, privlecite iz žepa novo uvoženo čokolado in jo nonšalantno položite na mizo. Ampak dajte ji vedeti, da je bila namenjena samo njej. ''Ne delaj tega, želim si, da bi takšne stvari počel moj fant,'' si bo mislila, če že ne bo rekla na glas. To je to.

5. Smeh je več kot pol zdravja
Ona seveda sama vidi, kdo so najlepši fantje v pisarni, vi pa niste v klubu. To je izgovor za mamine sinke. Bolj pomembno je, da znate dekle vaših sanj nasmejati. Kaj pomaga videz, če je osebnost poosebljenje dolgčasa? Ženske obožujejo zabavo. Če še ne veste, Will Smith je rekel, da najhitrejša pot v žensko spalnico vodi prek smeha. Če strnemo: zabavni slečemo več hlačk kot lepi.

4. Kaj še manjka?
Točke 1., 2. in 3.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.