59 ogledov

Kako osvojiti sanjsko žensko?

Prave ženske ljubijo prave moške. Žurnal24 main
Ste se kdaj vprašali, kakšnega moškega želi dekle vaših sanj? Pozabite na metroseksualce, überseksualce in vse druge moderne podzvrsti. Ženska iz sanj želi pravega moškega.

Žal nam nihče ni ponudil priročnika, kako postati pravi moški in kaj vse zajema ta oznaka. Zagotovo pa pri samopodobi in posledično večjemu uspehu pri puncah iz sanj ali pa tudi ljubki sosedi pomagajo naslednji načini:

1. Prevzemite odgovornost
Če želite biti uspešni pri ženskah, pa tudi na splošno v življenju, se morate lotiti preobrazbe. Nehajte biti žrtev in postanite tisti, ki spreminja stvari. Prevzemite odgovornost za svoje misli, dejanja in rezultate. In vsakič, ko boste ugotovili, da je niste prevzeli, se zaustavite in se odločite za novo pot. To še posebej velja v trenutkih, ko krivite druge. To je pot do pravega moškega, ki navdušuje nežnejši spol.

2. Znebite se notranjega strahopetca
Veliko moških ima v sebi strahopetca, ki jim uničuje priložnosti pri ženskah, zato se je treba demona znebiti, kar pa zahteva čas. Razmislite, zakaj se prestrašite v ključnem trenutku in kaj se skriva za tem. Ženske nikoli niso bile navdušene nad bojazljivci.

3. Zgradite novo samopodobo

Izkoristite lastne možgane, da bi ustvarili takšno samopodobo, ki se sklada z vašimi željami. Najprej razmislite, kakšni bi želeli biti, potem pa v glavi sestavite sliko, in to zelo podrobno. Podzavest sprejema podobe, ki jih ustvarjajo misli, zato se splača potruditi.

4. Osredotočite se na notranji svet
Psihologi vedo, da se ljudje obnašajo v skladu z reakcijami zunanjega sveta glede njih samih. Sebe vrednotijo na osnovi pohval in kritik iz okolja. Toda namesto zunanjega odobravanja bi se morali moški poglobiti vase in spoznati, kdo in kaj so. Če notranjemu glasu dovolite, da vas vodi skozi življenje, boste učinkovitejši, močnejši in bolj karizmatični. Ni treba posebej poudarjati, da moški s takšnimi značilnostmi predstavljajo magnet za oba spola.

5. Sprejmite stvari, kakršne so
Če zares želite spremembo, morate najprej stvari sprejeti takšne, kot so, celo tedaj, ko je to težko. To je začetek sleherne spremembe, notranje in zunanje. Ko to storite, se začnejo dogajati spremembe na vseh področjih, vključno z ljubezenskim.

6. Delajte na sebi, ne na partnerki
Že od nekdaj je znano, da je druge nemogoče ali težko spremeniti. Spremenite lahko predvsem sebe. Ko stvari ne tečejo najbolje, ali ne dobite, kar ste želeli, vam lahko pade na pamet, da bi zamenjali drugo osebo za kakšno na prvi pogled bolj zanimivo. Vendar stvari ne funkcionirajo tako. Če želite pri ženskah doseči uspeh, si nehajte želeti, da bi se spremenile one, ampak začnite pri sebi. Tako boste spremenili lastno perspektivo, pa tudi rezultate.

7. Doživite sebe kot enakega med dobrimi
Kakšen je vaš položaj v krogih, v katerih se gibljete? Veliko moških ima nizko samozaupanje. Vstopijo v prostor, pogledajo okoli sebe in mislijo, da so ostali boljši od njih. Obstajajo pa seveda tisti, ki se cenijo. Že vstopijo na način, s katerim to pokažejo. To ni gesta, ki omalovažuje druge, ampak gre za miselnost osebe, ki se zaveda lastnih kvalitet. Prav takšen odnos je neustavljivo privlačen za ženske, seveda pa vse zgoraj našteto velja tudi zanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.