21 ogledov

Katera je torej najbolj pohotna dežela?

Značilno ruski slog. Žurnal24 main
Že v prvem delu se je treslo, tukaj pa je opisanih pet zares pohotnih narodov. Na samem vrhu velikih presenečenj ni. Pot pod noge.
No.5 - Poljska
Za precej konzervativno kulturo se je Poljska znašla na nenavadno visokem petem mestu seznama najpohotnejših dežel. Je pa res, da Poljaki vsako leto organizirajo festival Eroticon, ki postreže z največjimi dosežki v svoji branži. Poljakinja drži tudi rekord v … Je potrebna razlaga?

Vroči kotički: V Varšavi boste najbrž želeli obiskati Organzo, klub, kamor zahaja precej radovednih punc. Za popestritev vstopite v dvonadstropni bar Zoo, kjer lahko Poljakinjo nagovorite z ' 'Wyglada Pani swiezo jak wiosenny poranek'' ( Sveža si kot pomladno jutro). Zdaj pa Krakow: Cien Klub. Velik klub z veliko dekleti. Tu sta še Frantic in Goraczka Freak Club. Sliši se prav razbrzdano poljsko, kajne?

No.4 - Kitajska
Bolj kot je kitajska kulturna revolucija daleč, bolj vroča je revolucija med rjuhami. Želite dokaz? V zadnjih petih letih so samo v Pekingu odprli 5000 seks shopov. Nekateri imajo Expo, Kitajci pa imajo Sexpo, kjer se lahko seznanijo z novostmi za 'osebno' rabo. Poleg tega v svetovnem merilu proizvedejo 70 odstotkov vseh seksualnih igračk, ki pa očitno pogosto ostanejo kar v domovini.

Vroči kotički: V Šanghaju obiščite Bar Rouge, Zapata's in Windows. V Pekingu imate naslednje možnosti: Sanlitun Lu District, prava mesena nebesa pa so tudi Bar Blu, Suzie Wong in Brown's. Najbolj pohotni naj se odpravijo k Maggie's, nočni klub s pridnimi dekleti.

''Pani inteligencja mnie doprawdy zdumiewa!'' Poljak je dokaj prepričljiv. © iStockphoto

 
No.3 - Rusija
Je bila največja skrivnost hladne vojne, da Rusi seksajo več kot ostali? Po padcu železne zavese je res videti tako. Ruski libido je mogočnejši od Sibirije in ruski, še posebej pa moskovski klubi, so nabito polni vsako noč. Enonočne avanture so vsakdanje razvedrilo v tej pohotni prostrani deželi.

Vroči kotički:  V Moskvi se najde marsikaj za vse okuse. Pri Lačni raci trikrat tedensko organizirajo striptiz za ženske, ostale noči pa pridejo na svoj račun tudi moški. Potem je tukaj še Night Flight, kjer boste mimogrede poleteli v vroč in strasten objem ruske avanturistke. Propaganda je bolj znana po turistih, ampak saj s tem ni nič narobe. Hladne ruske noči zbližajo tudi popolne tujce.

No.2 - Brazilija
Brazilija, Brazilija. Tu nekje smo jo tudi pričakovali. Seks je v deželi sambe tako pomemben kot poletne počitnice v Sloveniji. Plaže so vroče zaradi sonca in radoživih deklet, ki imajo razlog za smeh. Med karnevalom odpadejo še zadnji zadržki in tudi največji zapeteži se prepustijo z erotiko nabitem ozračju. Zakaj se ne bi?

Vroči kotički:  V Riu definitivno ne pozabite na Lapa district. Okrožje, polno zabave, klubov in čokoladnih krasotic. Tukaj je še Nuth Bar, znan po sklepanju hitrih znanstev. Pa Baronetti ali Club Six. Še bolj avanturistično? Koliko je vreden čas, boste izvedeli v klubu Help.

 

Preberite še:

No.1 - Grčija
V tej deželi ima ljubezensko življenje tradicijo, ki sega v antične čase. O tem zgovorno pričata zgodovina in mitologija. Zmerna mediteranska klima, sol, plaže, oljke in tisoče otokov so sestavine ljubezenskega zvarka, ki opaja domačine in tujce.
 
Vroči kotički:  Vzemite si veliko časa in poskrbite za dobro zaščito, ker je na grških otokih in celini kopica prostorčkov, kjer boste preživeli zanimive urice. V Atenah vabi Hoxton, trendy bar, znan po tem, da se tam radi zadržujejo popotniki. Otoki imajo vedno poseben čar. Na Krfu poskusite v The Pink Palace, tu so še Lesbos, Ios, … res nima smisla naštevati. Na Mikonosu, grški gejevski prestolnici, pa zabave trajajo do jutra in se pravzaprav nikoli ne končajo. Paradise Beach je klub na plaži, kjer se boste morda zares počutili rajsko. Oblačila tu in tam izginejo sama od sebe.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.