51 ogledov

Kdaj je ženska zabavna?

Ujela sta se. Vinske ceste čakajo. Žurnal24 main
Moški ženske na prvem zmenku ločijo na dolgočasne in tiste, ki jih bodo že naslednje jutro poklicali za večerni randi. V prvem delu smo spoznali dolgočasne. Kaj pa zabavne?

Kakšen je torej odgovor? Kako navdušiti moškega, za katerega mislite, da je pravi? Pa ste le vprašali. Nekaj idej za začetek:

  • Govorite o stvareh, ki vam veliko pomenijo, o tem, kar počnete s strastjo. To ni domačih sedem mačk, ki jih hranite na bionačin. To so stvari, ki imajo za vas smisel. Lahko gre za tantra jogo (posebej to) ali zmajarske polete. Ko boste opisovali, kaj vam to pomeni fizično, čustveno in duhovno in kakšne občutke vzbuja v vas, bo moškega pritegnilo. Moški imajo radi hobije, radi govorijo o njih in se za kakšenga novega tudi navdušijo. To je pomembno, ker se med enako mislečimi sklepajo dosmrtne bratovščine.
  • Pogovor o nečem, kar ni povsem vsakdanje. Njegovo življenje vsekakor.
  • Moški imajo radi šale in nagajivo draženje. Skratka, so igrivi. Težko boste našli moškega, ki bo zase rekel, da ni. Če ste igrivi sami, je to lepa popotnica za prihodnost. Za moškega je osvežujoče, če mu ni treba biti vseskozi resen. Če je videti pretirano resen in zdelan od službe, mu lahko sarkastično navržete: ''Škoda, da si tak izmuzljiv zanikrn zabušant. Iskala sem skalo, na katero bi se lahko oprla. Ampak še vedno mislim, da si dostojna družba.'' To boste povedali z nasmeškom, in če ne bo vedel, da se šalite, izgubljate čas. Saj ne, da bi bila ta domislica posebej duhovita, stvar je v tem, da lahko rečete eno stvar in mislite drugo. In oba to vesta. To je osnova dobrega flirta, in kateri moški si ga ne želi?


Moški sen. © iStockphoto

 
  • Če pride do tišine, ne sme biti odveč in neprijetna. Prava bližina je tista, ki je molk ne moti. Naključen stik z očmi je v takšnih trenutkih zelo seksi. Če pogovor le zamre za sekundo predolgo, lahko navdih za opazke črpate iz okolja. Kmalu mu ne bo prav, da se ne ukvarjate samo z njim.
  • Predvidljivost je strup s takojšnjim učinkom. Kaj to pomeni? Če počnete in govorite stvari, za katere se moškemu zdi, da jih je že nekje slišal, še posebej od druge ženske (recimo obrabljene fraze), potem bo njegovo zanimanje temu primerno. Prav gotovo se ne bo čustveno odzval na prežvečene ugotovite ali šale. Vsakdo si želi unikatnega partnerja. Boljše je občasno nestrinjanje, pa dasiravno bolj za šalo. Tudi naše možgane bolj vzpodbudijo uganke kot dolgočasni paragrafi. Moški raje ugiba, kaj boste rekli in kaj ste v resnici s tem mislili. Pa še oba se bosta zabavala.

 

Preberite še:

Moški bo raje z vznemirljivo žensko, kakor z najbolj ljubečo na svetu, ki je vedno resna, bognedaj namrgodena. Večina moških gre skozi življenje z željami, upanjem in sanjami, da bodo nekega dne srečali žensko, ki bo topla kot sonce, zabavna in zmožna zanetiti privlačnost s spogledovanjem, nepredvidljivostjo in igrivostjo, ki trajajo tudi v zvezi. Sploh ni treba, da je preklemansko čedna.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.