Kranj
412 ogledov

Dvema prepoved približevanja, enega pridržali

Nasilje v družini. Barbara Milavec Fotografija je simbolična.
Kranjski policisti so minulih treh dneh obravnavali kar dva primera nasilja v družini. Obema povzročiteljema so izrekli prepoved približevanja.

Kot so pojasnili s Policijske uprave Kranj, je bil en moški nasilen v petek zvečer, drugi pa v nedeljo ponoči. O dejanjih obeh zdaj zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Prekrškovni postopek pa vodijo kranjski policisti zoper 39-letnega moškega, ki se je včeraj, v nedeljo okoli 22.30 nedostojno vedel na javnem kraju. Ob prihodu policistov na kraj s kršitvijo ni prenehal in je z njo nadaljeval. Zato so uporabili prisilna sredstva in ga pridržali do 12 ur.

dezurni@styria-media.si

nasilje nad ženskami, Varna hiša Gorenjske NASILJE Gorenjska "Zmoreš, močnejša si, kot si misliš" Nasilje nad ženskami NASILJE V DRUŽINI Gorenjska Grozljivo, nasilneže prenašajo tudi po 40 let
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.