Kranj
1179 ogledov

Glasujte spet za Kranj!

Kranj arhiv Zavod za turizem in kulturo
Kranj se ponovno poteguje za naziv najlepše in najgostoljubnejše večje slovensko mesto v tekmovanju Moja dežela – lepa in gostoljubna.

Natečaj Moja dežela – lepa in gostoljubna, v katerem strokovna komisija Turistične zveze Slovenije (TZS) ocenjuje, kako urejena so slovenska mesta in kraji, je v polnem teku. Letos zveza to tekmovanje prireja že 32. Strokovna komisija TZS bo do sredine septembra Slovenijo prečesala po dolgem in počez, v tem času pa lahko tudi ljudje oddajo svoj glas za tiste slovenske kraje, ki so jim najbolj pri srcu.

"Glasujete lahko vse do 8. septembra na spletni strani Turistične zveze Slovenije. Kranj se v kategoriji velikih mest pomerja s Koprom, Celjem, Ljubljano, Mariborom, Velenjem in Novim mestom. Ocenjevalna komisija bo Kranj obiskala v avgustu. Naš uspeh pa je odvisen tudi od vas," so sporočili iz Zavoda za turizem in kulturo Kranj. Glas za Kranj tako lahko oddate TUKAJ.

TZS je ob tem še dodala, da je novost letošnjega leta mobilna aplikacija Slovenski turistični vodnik, s katero nagovarjajo domačega gosta k odkrivanju lepot zelene Slovenije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.