Kranj
589 ogledov

Kranj dobiva prenovljene prostore za družinsko medicino in pediatrijo

Zdravstveni dom Kranj, prenova prizidka Osnovno zdravstvo Gorenjske
V Zdravstvenem domu (ZD) Kranj so začeli prenavljati prostore, ki jih bodo namenili ambulantam družinske medicine in pediatriji.

Mestna občina Kranj je s sredstvi Osnovnega zdravstva Gorenjske od zasebnega lastnika junija lani kupila dodatne prostore v prizidku ZD Kranj. Vrednost naložbe je bila 1.361.080 evrov. Celotna površina teh prostorov je skoraj 470 kvadratnih metrov. V enem delu prostorov bo še naprej zasebni očesni center, ostalo pa bodo namenili novim ambulantam. Kasneje, do leta 2027, ko se bo iz prostorov izselil še omenjeni očesni center, pa bodo lahko uredili še dve ambulanti.

Prenova prizidka ZD Kranj | Avtor: Osnovno zdravstvo Gorenjske Osnovno zdravstvo Gorenjske

V Osnovnem zdravstvu Gorenjske so zadovoljni, da so se dela za prenovo prostorov v prvem nadstropju ZD Kranj začela. Prenova bo potekala tri mesece. Pridobili bodo prostor za ambulante družinske medicine in pediatrije. Z novimi prostori bodo zagotovili boljšo oskrbo pacientov in boljše pogoje za delo zaposlenih.

Dodajmo še to, da sta diabetološka in antikoagulacijska ambulanta, ki sta bili doslej v teh prostorih, s 1. aprilom začeli delovati v Kliniki Golnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.