Kranj
105 ogledov

Kranjski gimnazijci vabijo bodoče dijake

Gimnazija Kranj
Gimnazija Kranj pripravlja dva dneva odprtih vrat.

Dan odprtih vrat je namenjen osnovnošolcem, ki razmišljajo o vpisu na Gimnazijo Kranj in želijo spoznati šolo, dijake, profesorje in utrip na naši šoli. Termi bodo tokrat potekali v torek, 21. novembra 2023, ob 14.30 in v četrtek, 23. novembra 2023, ob 9.15

"Sestavljene so skupine s kombinacijo treh različnih predmetov, pri katerih lahko prisostvujete pouku. Skupino izberete vnaprej ob prijavi na dogodek. Za dodatni predmet se lahko odločite na dan dogodka. Izjema je program mednarodna matura, kjer so vsi štirje predmeti določeni vnaprej. Zbor je v šolski avli Gimnazije Kranj. Tam vas bodo pričakali in sprejeli dijaki vodiči, ki vas bodo usmerjali k pouku, tako boste tudi od njih lahko izvedeli kakšno zanimivost o gimnaziji, profesorjih in vzdušju na šoli," sporočajo na Gimnaziji Kranj.

Skupine s predmeti si lahko ogledate v preglednicah na spletni strani gimnazije, na dogodek pa se prijavijo TUKAJ. Vsi, ki se boste udeležili dogodka, lahko na dan dogodka pri dijakih vodičih dobijo tudi potrdilo o udeležbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.