Kranj
258 ogledov

Po smučarko opremo tudi v Kranj

smučanje smučišče smučar Rogla Profimedia
V Kranju bo tradicionalni zimski sejem, ki ga pripravlja Zveza učiteljev in trenerjev smučanja Kranj.

Zima je pred vrati in z njo povezane tudi zimske radosti. Da bo veselja na snegu še več, se številni klubi in društva tudi letos trudijo in organizirajo smučarske sejme. Zveza učiteljev in trenerjev smučanja Kranj tako tradicionalno organizira 47. Zimsko športni sejem rabljene smučarske opreme v terminu od četrtka 16. do sobote 18. novembra 2023. Sejem bo potekal v polovici kletnih garažnih prostorov Supernova Mercator Primskovo Kranj, in sicer v četrtek od 14.00 do 20.00, v petek od 9.00 do 20.00 in v sobota od 9.00 do 19.00.

"Predmetni splošni pogoji so objavljeni na vseh prodajnih mestih. Vsak komitent se z oddajo blaga v komisijo strinja s predmetnimi splošnimi pogoji in k njim pristopa, pri čemer se šteje, da je vsak komitent z njimi v celoti seznanjen. V prodajo sprejemamo samo čisto in nepoškodovano blago. Pridržujemo si pravico, da zavrnemo sprejem blaga za prodajo. V prodajo sprejemamo smuči do dolžine 186 cm. Za prodano blago zaračunamo 20 % provizije. Ob sprejemu vsakega posamičnega kosa opreme v prodajo se zaračuna varščina. Plačilo blaga je možno samo z gotovino. Dvig neprodanega blaga oziroma kupnine od prodanega blaga je možno ob predložitvi potrdila, ki ga je komitent dobil ob predaji blaga v komisijsko prodajo. Neprodano blago je potrebno prevzeti do sobote, 18. novembra 2023 do 19.00. V nasprotnem primeru bomo neprodano opremo oziroma denar namenili humanitarnim organizacijam oziroma osnovnim šolam, za pomoč pri organizacij šol smučanja v naravi," je ob tem sporočila Zveza učiteljev in trenerjev smučanja Kranj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.