Kranj
414 ogledov

Poziv vozniku e-skiroja in pričam

prometna nesreča, Kranj, trčenje, Glavni trg PU Kranj
Kranjski policisti obravnavajo prijavo prometne nesreče, ki se je zgodila v petek, 29. junija 2023, okoli 21. ure na Glavnem trgu v središču Kranja. V nesreči sta bila udeležena kolesarka in voznik e-skiroja.

Kolesarka je kolesarila po Poštni ulici proti Glavnemu trgu, v križišču s Prešernovo ulico pa sta trčila z neznanim voznikom e-skiroja, ki se je pripeljal po Prešernovi ulici. Kolesarka je bila v prometni nesreči telesno poškodovana.

Oba sta se na kraju ustavila, vendar si med seboj nista izmenjala podatkov. Ker gre za prometno nesrečo, ki jo mora policija obravnavati, so danes s Policijske uprave Kranj na javnost poslali zaprosilo pričam, ki bi karkoli vedele o nesreči, in tudi poziv neznanemu vozniku e-skiroja. 

Oglasijo naj se na Policijski postaji Kranj ali pokličejo na 04/233 64 00 ali interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.