Kranj
110 ogledov

Rekordna udeležba na 3. Pokalu Mateja Mohoriča

3. Pokal Mateja Mohoriča na Trsteniku, Kranj Luka Vovk
Na Trsteniku je to soboto potekal že 3. Pokal Mateja Mohoriča, tradicionalna kolesarska prireditev, ki vsako leto privabi številne klube in najboljše mlade cestne kolesarje iz Slovenije in tujine.

Letos je bila udeležba na Pokalu Mateja Mohoriča rekordna, saj so se dirke udeležili tudi kolesarji iz tujine, kar je dogodku dalo mednarodni pridih. Veliko število obiskovalcev se je zbralo ne le ob progi, temveč tudi pod odrom, kjer je za najmlajše poskrbel priljubljeni Ribič Pepe. Za mlade kot tudi starejše pa so glasbeni del popestrili člani zasedbe Čuki, ki so s svojimi hiti razveseljevali množico.

"Lepo je videti nasmejane otroške obraze, družine, ki so prišle uživat in se veselit skupaj z nami. Še lepše je videti na startu toliko kolesarjev. Iz leta v leto se potrudimo in poskrbimo za kakšno novost ali presenečenje. Letos je bil to predvsem zabavni program. Vesel sem, da so se Čuki in Ribič Pepe odzvali povabilu in naredili žur za vse generacije. Prihodnje leto bo še bolj pestro," je ob pogledu na množico obiskovalcev dejal naš kolesarski as Matej Mohorič.

3. Pokal Mateja Mohoriča na Trsteniku, Kranj | Avtor: Sandi Fišer Sandi Fišer

Obiskovalci so navdušeno spremljali dirko, vzpodbujali tekmovalce in se zabavali ob pestrem spremljevalnem programu. Dogodek je bil odlično organiziran, kar je prispevalo k prijetnemu vzdušju in pozitivnim odzivom med udeleženci in obiskovalci. "Vsa čast Mateju za vsakoletni pokal in zabavo za vso družino. Na Trsteniku smo že tretje leto zapored in vsako leto je nekaj novega. Super sončen dan s številnimi aktivnostmi za vso družino. Samo tako naprej in vse dobro mu želimo na dirkah, ki ga čakajo v prihodnje," je dejal navdušeni obiskovalec dogodka.

Prireditev se je zaključila s podelitvijo medalj in nagrad najboljšim kolesarjem in kolesarkam, ki so dirkali na 3. Pokalu Mateja Mohoriča.

3. Pokal Mateja Mohoriča na Trsteniku, Kranj | Avtor: Luka Vovk Luka Vovk

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.