Kranj
399 ogledov

S petkom spet v Letno kopališče Kranj

Zavod za šport Kranj
Na Letnem kopališču Kranj se bo 16. junija 2023 začela poletna sezona.

Letno kopališče Kranj bo s poletno sezono pričelo v petek, 16. junija 2023. Bazen bo odprt vsak dan med 9.00 in 22.00, popoldansko kopanje je možno od 14.00 do 22.00, nočno kopanje pa od 20.00 do 22.00. Bazen ima 27 stopinj Celzija. V soboto, 17. junija 2023, med 15.00 in 20.00 pa pripravljajo tudi Veliki animacijski dan. Obiskovalci bodo lahko preizkusili v košarkarskem 3 v vrsto, mega kockah, veliki target areni in vodnih igrah. Še danes pa velja predprodaja sezonskih vstopnic po akcijskih cenah. Nakup je možen na recepciji Pokritega olimpijskega bazena, kjer so na voljo tudi vse informacije

Letno kopališče Kranj in pokriti olimpijski bazen sta največji bazenski kompleks za vodne športe v državi. Letno kopališče ima veliki plavalni bazen v velikosti 50 krat 25 metrov in dva otroška bazena. Vsi bazeni lahko sprejmejo 1.180 kopalcev. Na tribunah ob velikem plavalnem bazenu je prostor za 1.500 gledalcev. Zvečer pa je plavalni bazen tudi razsvetljen.

 | Avtor: Zavod za šport Kranj Zavod za šport Kranj

Od aprila pa v bližini bazena že deluje tudi otroško igrišče Gibi Gib. Vsako leto Zavod za šport Kranj na njem organizira likovne delavnice, lutkovne predstave in pester program športnih aktivnosti, kjer se otroci na prijazen način učijo varno uporabljati igrala ter ustvarjalno preživljati svoj prosti čas. Starši, dedki in babice pa si lahko odpočijejo v prijetni senci dreves. Aktivnosti se odvijajo do konca septembra in vsebinsko pokrivajo športne aktivnosti, ustvarjalne delavnice, izobraževalno ustvarjalne delavnice, ustvarjalno zabavo, likovne aktivnosti, lutkovne predstave, čarovniške predstave s petjem in plesom, napihljiv grad, animacijske predstave in malo šolo žongliranja. V primeru slabega vremena organizirane vadbe in delavnice odpadejo.

 | Avtor: Zavod za šport Kranj Zavod za šport Kranj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.