Kranj
90 ogledov

V Kranju Nacionalna konferenco o varnosti v lokalnih skupnostih

Mlin Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru
Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru skupaj z Mestno občino Kranj, ob podpori Skupnosti občin Slovenije, slovenske policije in Agencije za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost v Kranju pripravlja 9. Nacionalno konferenco o varnosti v lokalnih skupnostih.

Na Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru varnost v lokalni skupnosti proučujejo v okviru Programske skupine Varnost v lokalnih skupnostih, ki od leta 2015 v sodelovanju s slovensko policijo, občinami in drugimi organizacijami organizira nacionalno konferenco o varnosti v lokalnih skupnostih. Letos tako v Kranju vabijo 9. Nacionalno konferenco o varnosti v lokalnih skupnostih, ki jo Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru organizira skupaj z Mestno občino Kranj, ob podpori Skupnosti občin Slovenije, slovenske policije in Agencije za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost. Letošnja konferenca predstavlja dobre prakse, aktualne teme in raziskovanje varnosti v lokalnih skupnostih v zadnjem desetletju.

Konferenca bo potekala 7. novembra 2023 v stavbi Mestne občine Kranj. Konferenca je namenjena vsem institucijam in posameznikom, ki se na kakršenkoli način srečujejo z odgovorno nalogo zagotavljanja varnosti v lokalnih skupnostih ali skrbijo za doseganje in uresničevanje ciljev trajnostnega razvoja, in si želijo soočenja teoretičnih spoznanj s potrebami prakse. K udeležbi vabimo tudi vse študente, ki bi jih tematika utegnila zanimati ali ki želijo razširiti svoja obzorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.