3062 ogledov

Kuhar se je samozadovoljeval pred šestletnico

Orebić Avtokampi.si Fotografija je simbolična.
Enaintridesetletnega Domžalčana so na sodišču v Dubrovniku obsodili na pogojno kazen.

Letošnje poletje je v avtokampu pri Orebiću na polotoku Pelješac preživljal tudi 31-letni Domžalčan J. P., skupaj s sestro in njenim možem. Toda počitnice so se po njegovi zaslugi za še eno gostjo, komaj šestletno Poljakinjo, sprevrgle v kalvarijo.

Slovenski turist, po poklicu kuhar, jo je 2. julija okrog poldneva videl vstopiti v sanitarije. Odprl je vrata ženskega stranišča, pred njo slekel hlače in se začel samozadovoljevati. Odšel je šele, ko je začela vpiti.

Z njim hoteli obračunati lastni sorodniki

Njene krike je slišala mati, ki je poklicala policijo. Domžalčana so prijeli, preiskovalni sodnik pa je zoper njega zaradi begosumnosti in morebitne ponovitve kaznivega dejanja odredil pripor. Po poročanju Dubrovačkega vjesnika so takrat z njim hoteli fizično obračunati tudi njegovi lastni sorodniki.

Na dubrovniškem sodišču je bil spoznan za krivega kaznivega dejanja spolne zlorabe in izkoriščanja otroka oziroma zadovoljevanja svoje pohote pred osebo, mlajšo od 15 let. Obsojen je bil na deset mesecev pogojnega zapora s preizkusno dobo treh let.

Komentarjev 4
  • sandi76 08:59 14.december 2023.

    Se ne čudim. Posiljevanju neke ideologije ni konca ne kraja. V takem okolju se vsak bolesten um počuti nonmalno, ne glede na to, kaj počne !

  • Ender3 11:37 13.december 2023.

    Od kdaj je pa eksibicionizem spolno nadlegovanje..To je zgolj spolna devijacija..

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:19 13.december 2023.

    Še malo,pa bodo Bruseljski degeneriranci legalizirali pedofilijo!!! Sam sem privrženec kastriranja za vse pedote!!!