31 ogledov

Laetitia Casta - (po)polna lepota

Laetitia Casta. Boginja, ki zapeljuje.
1/47
Žurnal24 main
Laetitia Casta je ena tistih francoskih lepotic, zaradi katerih govorimo o francoskem šarmu.

Rodila se je materi Line Blin iz Normandije in očetu Dominqueju Casti s Korzike. Ima starejšega brata in mlajšo sestro, otroštvo pa je preživela v Normandiji. Njena pot k zvezdam se je začela, ko jo je pri 15 letih na počitnicah na Korziki odkril neki fotograf. Pri 31 letih ima za sabo odmevne filmske vloge, bila je obraz hiš L'Oreal, Dior in Chanel, pojavila se je na več kot sto naslovnicah revij, kot sta Vogue in Elle, pozirala je za razvpiti Pirellijev koledar, za katalog Victoria's Secret …

Leta 2001 je nekdanjemu partnerju povila hčer Sahteene, z italijanskim igralcem Stefanom Accorsijem pa ima še dveletnega sina Orlanda. Še nekaj biografskih podatkov: polno ime Laetitia Marie Laure Casta (11. 5. 1978, Normandija), višina 169 centimetrov, svetlorjavi lasje, modre oči, ostale pomembne mere 89-59,5-90 centimetrov. Številka čevljev – prikupnih 36.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.