Magazin
40 ogledov

10 stvari, ki vas bodo presenetile

Barvito "skrivališče" za kable in podaljške. (Foto: www.bluelounge.com)
1/26
Žurnal24 main
Spet se lahko začudite in nasmehnete desetim stvarem, v katere so njihovi snovalci vložili tudi malce "tistega nekaj posebnega". Preženite dolgočasje.

Začetek tokrat na stropu in stenah. Na strop lahko obesite "lestenec" iz obešalnikov, stene (otroške) sobe pa obložite s tapetami, na katerih zabavajo "živalske sence s prsti". Če vam živce parajo kabli, podaljški in druga "električna solata", jih lahko skrijete pod barvite plastične škatlice. Spočijte se na ročno izdelanem "listnatem stolu" ali na majhni zofi "dvojni jaz" – na njenem hrbtu je ogledalo –, knjige pa zložite na okroglo knjižno polico.

Pisana kuhinja
Solnice in poprnice nikoli ne nehajo biti vir navdiha. Spice Egg je elegantna in magnetna različica. Ljubke ruske matrjoške (ki jim raje pravimo babuške) so se znašle na kozarcih, ki se – kot se za matrjoške spodobi – zložijo eden v drugega. Zelenjavo, ki ji ni treba biti v hladilniku, skrijte v domiselne vreče, ki se pritrdijo na steno. Po barvah pa boste ločili plastične deske za rezanje. Rdeča za meso, modra za ribe, zelena za zelenjavo in bela za kuhano hrano. In nikoli več ne boste na deski za meso rezali paradižnika. Poglejte fotogalerijo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.