Magazin
16 ogledov

11. januar, dan za počitnice

Februar in marec sta v Sredozemlju že lahko zelo prijetna. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Čeprav je siv januarski dan, danes ni najbolj depresiven dan v letu, ampak je 11. januar dan, ko se načrtuje in rezervira največ počitnic, pravijo Britanci.

Božič in novo leto sta le še meglen spomin, vreme je takšno, bi se moralo od sramu skriti pod mizo, januar je še dolg ... Zaradi vsega tega se moramo
nekako nagraditi. In kaj je lepše kot načrtovanje in rezervacija počitnic? Po podatkih finančnega giganta Visa je ravno začetek drugega januarskega tedna čas, ko potniki rezervirajo največ poletov, najbolj udaren, pa naj bi bila ravno današnji dan. Lani je bilo 12. januarja –  bil je torek – v Veliki Britanijo z Visinimi kreditnimi karticami plačanih 83.000 počitniških poletov, pišejo britanski mediji. Danes Visa na Otoku pričakuje 87.000 plačil letalskih vozovnic.

Rezervirajte poceni
Tony Gibbons z Visa Europe je pojasnil: "Zgodovina kaže, da je začetek januarja rezervacij poletov ogromno, saj ljudje razmišljajo o pobegu na sonce, pa čeprav le za sončen konec tedna." Če vam po glavi roji nekaj podobnega in če vas razprodaje še niso popolnoma izsušile, sledite deset tisočem Britancev in rezervirajte kakšno od poceni letalskih kart še danes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.