Magazin
60 ogledov

15 razlogov za pobeg na Kitajsko

kitajska
1/15
Shutterstock
Ste vedeli, da je na Kitajskem objemanje dreves strogo prepovedano, da so prav Kitajci že okoli 2000 let pred našim štetjem izumili sladoled in da je na Kitajskem pravo kraljestvo kolesarske industrije?

Nepozabna doživetja, kulturni šok in kulinarično eksperimentiranje, v katerega se upajo podati le najpogumnejši, so le tri dejstva, ki spremljajo popotovanje po Kitajski. Danes vanjo za nekaj minut pobegnite s pomočjo naše galerije!

Kitajska je dostopnejša, kot mislite

Vsi, ki o pravem pobegu v deželo neskončnih riževih polj, tisočerih okusov in dih jemajoče narave, pa tudi nepredstavljivih množic, kričečih reklamnih napisov in ponaredkov, razmišljate že dolgo, ne spreglejte ugodne ponudbe, ki smo jo za vas pripravili v naši novi rubriki Gremo v svet. Vas bolj mika potepanje po Šanghaju, ogled templja Bude iz žada, vožnja ob zahodni obali, obisk plantaže čaja in popotovanje z vlakom vse do Pekinga, ali pa bi Kitajsko raje odkrivali tudi s križarjenjem po reki Jangce, obiskali mesto duhov, si ogledali najdišče tisočerih glinenih vojščakov in konj pri grobu prvega cesarja dinastije Čina? Za več informacij kliknite tukaj!

 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.