Magazin
82 ogledov

5 razlogov, zakaj potrebujete vibrator

vibrator iStock 300609 Žurnal24 main
Vibrator so poznali že v antiki, njegov glavni namen pa je zagotavljanje seksualnega užitka. Preberite si razloge, zakaj je vibrator vedno dobro imeti pri roki (ali v predalu).

Orgazem
Nekatere ženske imajo težave z doživljanjem orgazma, ki ga lažje doživijo s pomočjo vibratorja. S slednjim se lahko zadovoljujejo na način, ki jim ustreza, obenem pa se izognejo sramežljivosti in tremi, ki jih lahko ovira pri seksu s partnerjem. Raziskave kažejo, da se ženske z vibratorjem lažje osredotočajo na užitek in zadovoljstvo.

Spoznavanje lastnega telesa
Vibrator ženskam omogoča raziskovanje telesa na povsem drugačen način. Z njim lahko ženska odkriva načine, ki jo pripeljejo do orgazma, obenem pa je zelo priporočljiv tudi za igro v dvoje, saj moški na ta način raziskuje telo svoje partnerice.

Začinite seksualno življenje
Zakaj ne bi za spremembo z vibratorjem uživali v dvoje namesto sami? Naj vas partner opazuje z njim in verjemite, ne bo dolgo trajalo, da se vam bo pridružil v postelji.

Pripravite ga za "drugo rundo"
Vibrator vam bo prišel prav, če je vaš partner že doživel orgazem in potrebuje nekaj časa za ponovno penetracijo. Pri gledanju svoje partnerice, ki se igra z vibratorjem, bo neverjetno hitro doživel še eno erekcijo.

Vedno pri roki
Vibrator je zagotovo dobra izbira, če si želite imeti "ljubimca“, ki bo vedno pripravljen, da vas zadovolji. Včasih bo že sama misel, da ga imate nekje blizu, izzvala meje vaše domišljije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.