Magazin
135 ogledov

5 stvari, ki jih ženske hočejo v postelji

ženska seks seksi postelja strast Shutterstock
Vsaka ženska si želi različnih stvari, a ko pride do spolnih igric si večina želi enako. Če boste upoštevali spodnje nasvete, vas zagotovo ne bo vrgla iz postelje.

Še pred seksom jo pripeljite do orgazma

Če jo boste do vrhunca pripeljali še preden boste vstopili vanjo, jo boste navdušili, čeprav seks ne bo trajal prav dolgo. S tem si boste prislužili dodatne točke.

Bodite pozorni na celotno telo

Ne posvečajte se samo tipičnim erogenim conam, raziskujte njeno telo in ugotovite, kaj še jo vzburja, kaj jo zaščemi. Ne zadržujte se samo na prsih in zadnjici, poskusite kaj novega.

Vzburite jo z besedami

Veliko moških v postelji neradi govorijo, ker mislijo, da bodo izpadli smešno. A ženskam je zelo všeč, če jo vzburi z govorjenjem in ne samo z dotiki. Začnite počasi in kmalu boste ugotovili, kaj ji je všeč.

Po seksu se ji posvetite

Po seksu je skoraj vsaka ženska ranljiva in pripravljena na crkljanje. Če jo boste ignorirali, ji ne boste najbolj všeč. Zato se privijte k njej, kar bo strastnemu seksu povečalo vrednost.

Naučite se, kako jo pripeljati do vrhunca

Vsaka ženska je drugačna in vsaka pride do orgazma drugače. Poučite se o njenem telesu. Pogovarjajte se z njo, sprašujte jo o tem, kaj ji je všeč, kako naj se je dotikate. Prej se boste naučili tega, prej bo vaš trud poplačan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.