Magazin
185 ogledov

97 % žensk je pomladilo kožo v 28 dneh!

Gube
1/10
Shutterstock
Je to konec obdobja liftinga in injekcij botoksa? Za ženske, ki imajo rade bolečine in umeten videz niti ne ... Vendar bo ženske, ki se želijo naravno znebiti gub in obnoviti čvrsto kožo, zagotovo pritegnil ta inovativni način za hitro pomladitev kože.

Kar 78 % Slovenk se vsak dan bori s kompleksi, ki jih povzroča staranje kože. Rezultat? Maskiranje gub in nepravilnosti z debelimi plastmi ličil in nizka samozavest ... Na srečo je dobra novica taka, da je bil iznajden način za povrnitev gladke in čvrste kože.

Konec z liftingi in injekcijami botoksa

Slovenci so negativno nastrojeni na posege estetske medicine. Umetni, nategnjeni obrazi se nam gnusijo! Poleg tega je obrazni lifting drag in boleč. Injekcije za polnjenje gub so tudi drage in lahko škodijo zdravju. Kaj torej storiti, da bi si cenovno ugodno in brez bolečin pomladili obraz? 

Pomlajevalna skrivnost narave

Predstavljajte si neverjetno rastlino, ki živi globoko pod snegom in ledom. Kako je to mogoče? Za zaustavitev svoje biološke ure uporablja mraz. To je snežna alga.

Strokovnjak prof. Mark Howard je iz snežne alge pridobil izvleček in ga preskusil v boju s staranjem kože. Rezultati prvih preskusov so bili fenomenalni. Prof. Howard je na podlagi svojega odkritja ustvaril pomlajevalni tretma. 

To je mnenje ene od prvih uporabnic tretmaja, gospe Maje Tršan.

Imam zrelo kožo in že dolgo časa sem razmišljala o liftingu ali polnjenju gub s hialuronsko kislino ... Ta tretma je bil moja zadnja priložnost pred posegom plastičnega kirurga. Preverila sem na lastni koži – to deluje! Tretma je zgladil moje gube in učvrstil kožo v samo enem mesecu. Moja koža je enakomerno obarvana, mlajša in lesketajoča. Pomladila sem se za 10 let in to le zaradi snežne alge.

Skrivnost pomlajevalnega delovanja snežne alge temelji na stimulaciji izraznosti gena KLOTHO. Dokazano je bilo, da se zaradi povečanja izraznosti tega gena koža preneha starati, spet postane čvrsta in pridobi sijoč, mlad videz.

Neverjetni rezultati tretmaja

Tretma s snežno algo je bil obogaten s 6 naravnimi sestavinami z izrazitimi lastnostmi vlaženja in liftinga. Rezultat? Pametna kozmetika z naravno in ultrasodobno sestavo, ki odpravi vse znake staranja kože. 

Klinični preskusi, izvedeni na skupini 173 žensk po 40. letu starosti, so pokazali, da jih je 97 % že po 28 dneh opazilo:

  • zgladitev mimičnih gub
  • povrnitev čvrste kože
  • korekcijo oblike obraza
  • enakomerno obarvanost kože
  • pomladitev obraza za povprečno 14,6 let

Kako pridobiti ta neverjetni tretma?

Tretma s snežno algo je priložnost za vse ženske, ki se želijo zadovoljne in ponosne pogledati v ogledalo. To je naravni način za zaustavitev časa in vseh znakov staranja.

Tretma prof. Howarda je bil proglašen za pionirski dosežek na področju kozmetologije. Na žalost še ni na voljo v redni prodaji. Na voljo je izključno na strani proizvajalca. 

Kliknite tukaj za preizkus tretmaja za povrnitev mladostne kože >>