Magazin
17 ogledov

A4 je vroča žemljica

Audi A4 bo ena najbolj vročih novostih v prodajnih salonih v začetku leta 2008. Žurnal24 main
Nova generacija audijevega modela A4 je hkrati tudi najnovejše upanje proizvajalca iz Ingolstadta, ki pred uradnim začetkom prodaje beleži zelo dobre rezultate v "predprodaji."

Iz Audija so sporočili, da so na evropskih tržiščih prejeli več kot 33.000 prednaročil, čeprav je novi audi v prodajne salone prišel šele pred kratkim, pa še to, kot testno vozilo. Nemci ne skrivajo zadovoljstva s prvimi prodajnimi rezultati novega modela in že glasno napovedujejo, da bodo resnični prodajni rezultati še bolj impresivni.

"Za nas je to zelo pozitiven znak. A4 je naš najbolj prodajani model in ima posebno mesto v prodajnih načrtih in poslovnih ciljih," je dejal Ralph Weyler, predstavnik uprave Audija zadolžen za marketing in prodajo. Začetek prodaje novega jeklenega konjička s prepoznavnimi štirimi krogi je na ključnih tržiščih načrtovan za januar 2008, ko bodo prvi primerki predani kupcem v Španiji in Franciji, prodaja pa se bo kasneje razširila še na preostanek Evrope.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.