Magazin
157 ogledov

Adrenalinski seks z neznancem

seks strast %C5%BEenska Žurnal24 main
Gosto posejano turistično naselje je imelo svoje čare. Mislila sem, da mi ne bo všeč a, ko sem ugotovila kako zelo mirno je, sem bila navdušena. Dopoldne sem, s soncem obsijana, sedela na terasi, moj zoprni fant pa je odšel na plažo.

Ves čas je imel neke težave sam s seboj in prav vesela sem bila, ko sem opazila soseda, kako kuka proti meni.Kljub temnim očalom na njegovem nosu sem kmalu ugotovila, da me opazuje. Na vsak moj nenaden gib je reagiral in se delal, da nekaj počne. Po kaki uri igračkanja sem vstala z ležalnika in sprehodila svoje dolge, zaležane noge do ograje na terasi. Naslonila sem se nanjo, da se mi je košarica, polna lepih prsi, konkretno odprla in ponudila sosedu razgled, lepši od tistega proti morju. Delala sem se nezainteresirano in opazovala okolico, on pa je še vedno opazoval mene. Pomislila sem, da si ne upam storiti, kar me je pravkar prešinilo, a sem presenetila celo samo sebe.

Snela sem si zgornji del in segla po olju ter pošteno namazala svoje bogato oprsje. Za hip sem uzrla njegova odprta usta ob začudenem pogledu in se nasmehnila. Vedel je, da ga izzivam. In to sem počela še naprej. Ko sem končala z zgornjim delom, sem se lotila še spodnjega. Slekla sem si hlačke, kar je še kako dobro videl, pa čeprav od pasu navzdol z očmi ni mogel zaradi ograje.

Legla sem nazaj na ležalnik in si toliko dvignila hrbtišče, da je moja glava kukala dovolj visoko za pogled na sosednji balkon. Še vedno je bil tam, presenečen, šokiran in nebogljen. Opazila sem, da si z desnico sega po mednožju in šlo mi je na smeh, ko sem pomislila, da si ga zaradi mene meče na roke. Sprva mi je res šlo le na smeh, nato pa sem tudi sama postajala čedalje bolj potrebna. Desnica mi je po namaščeni koži ušla k mucki, ki se je sončila na prijetnem soncu. Prste sem imela še povsem od olja in stik z malo potrebnico je bil več kot le prijeten. Ni vedel, da ga opazujem, kajti ležala sem nepremično, skozi povsem neprebojna očala pa ni mogel videti. Še vedno je stal tam in si masiral korenjaka, medtem pa sem sama že pošteno razvnela svojo lepotičko. Prsti so mi kot za šalo uhajali vanjo, jo polnili in jo zadovoljevali. Bilo je lepo, toda želela sem si več. Zaželela sem si divje, prepovedane avanture. Želela sem si adrenalinskega seksa z neznancem, obkrožena s strahom, da se vsak hip lahko vrne moj tečni fant.

Z drugo roko sem segla k očalom in jih nekoliko privzdignila ter pogledala naravnost proti njemu. Videla sem, da je otrpnil in takoj prenehal z obdelovanjem korenjaka. Še enkrat sem pomislila na tisto, v kar sem se želela spustiti, nato pa se ugriznila v ustnico in vstala. Zdaj me je videl skorajda celo in tudi sam umaknil očala. Naslonila sem se na ograjo, se razgledala po bližnji okolici in ko sem ugotovila, da sem sama, vprašala: "Hoj, lepotec! Si za enega hitrega?" Zdelo se je, da ves iz sebe ne bo izdavil niti besede in je tudi ni. Le plaho se je nasmehnil, mi obrnil hrbet ter izginil v hišo. Bila sem osramočena in razočarana. A le dve minuti.

Nenadoma se je znašel na mojem pragu, z neverjetno izboklino na hlačah. Še vedno je imel trdega in to brez kančka sramu tudi pokazal. Prav daleč od vrat nisva prišla. Zagrabila sva drug drugega, moja roka se je v hipu znašla v njegovih hlačah, jaz pa sem bila tako ali tako gola. Njegova dlan je po mojem naoljenem telesu z lahkoto drsela in se ustavila šele med nogami. Pošteno je zagrabil za češpljo in s sredincem vstopil vanjo, da sem presenečeno še močneje stisnila debelega tiča. Dahnila sem, da nimava veliko časa, kar je vzel dobesedno, me zgrabil za ramena, obrnil proti steni in le za hip zastal. Občudoval je mojo zadnjico, jo pobožal, nato pa slekel kratke hlače in mi zarinil svojega korenjaka v pohotno češpljo. Javknila sem in za nekaj centimetrov zdrsela po gladki steni ter se nastavila za nov nalet. Silovito je pritiskal od zadaj in od vsega tistega vzburjenja se mi je zdelo, da me bo ob orgazmu razneslo. Bilo je noro nastavljati se neznancu in gledati proti vratom, kdaj bo vstopil moj fant. K sreči ga ni bilo in sem lahko na ves glas ječala, ko mi je prišlo, on pa je nesramežljivo brizgnil po steni med mojimi nogami in poskrbel za to, da sem imela še kar nekaj dela po njegovem odhodu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.