Magazin
610 ogledov

Aerobika za v posteljo

seksi, seks, ritka Žurnal24 main
Damjan je moj prijatelj in osebni inštruktor aerobike. Hodi k meni domov, kjer mi v družbi še ene sosede in dveh prijateljic pomaga do izklesane postave, na katero sem tako zelo ponosna.

Prejšnji teden pa kot nalašč ni bilo ne sosede in ne prijateljic, saj so skupaj potovale na neko modno predstavitev. Damjan je kljub temu prišel, se pripravil na trening in me počakal v prostoru, ki je namenjen vadbi. Z bivšim možem sva si pred časom uredila pravcato telovadnico, ko pa sva se razšla, sem jo, na veselje mojih kolegic, preuredila v mali center za aerobiko.

Damjan je že zagnal glasbo in s nasmeškom na licih pospremil moj prihod. Ponavadi sem oblečena v tesne pajkice in majčko za vadbo, tokrat pa sem, iz ne vem kakšnega razloga, oblekla izredno kratke, vroče hlačke in tesno majčko, pod katero sem si utesnila srednje velike prsi.

Pogled v ogledalo mi je dejal, da sem pretiravala, Damjanov pogled pa, da me bo v roku pol ure zagotovo nosil naokoli na svojem korenjaku. Tega sem si tudi želela že dlje časa, a nikoli nisva ostala sama, on pa tudi ni storil koraka, ki bi mi pravil, da si želi moje družbe. Kljub vsemu sva začela z vadbo, sama pa sem vaje izvajala izredno površno. Moral je stopiti k meni in mi pomagati pri izvedbi, to pa je seveda pomenilo, da se bo moral s svojimi rokami dotikati mojih bokov, ritke in še česa.

Bila sem vesela, ko sem opazila, da je ravno napeti zadnjici posvečal največ pozornosti, ter celo šaljivo dodal, da se mu v tistih minihlačkah zdim kot gola.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nasmehnila sem se in napravila nov predklon, ki je bil potreben njegove pomoči. Potrebna pa je bila tudi tista zadeva v hlačkah, ki se je strašansko potila v želji po njegovih dotikih. Upala sem, da bo prebral jasna sporočila, in na srečo jih tudi je.

 

Njegova roka je vse predrzneje posegala po mojem telesu in kar naenkrat je nisem čutila le na zadnjici, pač pa tudi pod njo na vroči češplji. S sredincem je izzivalno potegnil po jasno izrisani, vlažni špranjici, ki je na svetlo modrih hlačkah hitro prišla do izraza, nato pa se brez sramu od zadaj naslonil name s svojim nabreklim udom, ki mu je tiščal skozi športne hlače. Nisem se zganila in sem mu dovolila, da se je igral naprej. Glasbo sva imela navito do konca, zato ni bilo v zraku tiste moreče tišine, ko ne veš, kaj bi rekel. Vedela sva, kaj si želiva, in tako tudi nadaljevala. Sklonil se je naprej in z rokama posegel po mojih joških, jih krepko pograbil in glasno dejal, naj ostanem v tem položaju. Nato je roke umaknil z mojih prsi in jih prestavil na moje hlačke, ki so kmalu po tem začele polzeti z moje zadnjice.

Bil je očaran nad lepoto, za katero je bil v veliki meri zaslužen sam, in z veseljem posegel s prsti med vlažna stegna. Bila sem vzhičena, kri se mi je stekala v glavo, z rokama sem bila namreč uprta ob tla, on pa je za menoj že držal velikega korenjaka v svoji roki in se grozeče približeval moji ritki. Tega sem videla od spodaj s pogledom med razmaknjene noge, vrh njega pa začutila najprej točno na ritni luknji. Prestrašila sem se, saj seksa te vrste še nisem poznala, a me je pomiril, da nima namena razdevičiti tesne luknjice, pač pa le zadostiti svojim skritim željam, da se je enkrat dotakne. Priznal je, da si me je želel že dlje časa.

Le zakaj so vsi dobri tipi tako bojazljivi in čakajo na povabilo? Če bi to povedal že prej, bi bila verjetno par že mesece in uživala skupaj v eni postelji. Kakorkoli že, pa sem bila vesela, da sva sploh prišla do tega, in naslednje, kar je storil, je bilo božanje moje pohotne muce s svojim korenjakom, ki jo spravil do popolne poplavljenosti. Ko se je zasidral vanjo, sem doživela stanje lebdenja in nenormalnega zadovoljstva ter nekaj naslednjih minut le ječala na ves glas in prihajala kot zmešana. Nato sva družno odšla pod tuš in zadevo nadaljevala v moji zakonski postelji, ki tovrstnih reči ni poznala že predolgo. Pa tudi takrat nikoli tako atraktivno, predrzno in užitka polno. Orgazem na orgazem …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.