Magazin
29 ogledov

Ali seks obravnavate kot menjavo motornega olja?

seksi Shutterstock
Preverite, ali seks obravnavate kot rutino, in hitro spremenite svoje navade!

Pet znakov, da seks obravnavate kot menjavo motornega olja:

Imate seks urnik

Če seksate samo od torkih in četrtkih ali vedno po večernih poročilih, je to prvi znak, da seks obravnavate kot menjavo motornega olja. Rutina ubija najboljši aspekt seksa: spontanost. Že res, da je konsistenca pomembna pri vzdrževanju vašega avtomobila, vendar svojo drago ali dragega pa le zagrabite, kadar to najmanj pričakuje!

Vaš seks traja tako dolgo kot menjava olja

Da zamenjate motorno olje v desetih minutah, je vsekakor nekaj, s čimer se lahko pohvalite. Malce skrb vzbujajoče pa je, če le toliko časa posvetite tudi čutnim užitkom. Brzinec na vsake toliko je sicer zabaven, vendar se potrudite, da bo vaš seks trajal dlje. Za začetek poskusite vsaj z desetminutno predigro, preden preidete na bistvo.

Ni dovolj vlažna

Kaj naredite, ko vašemu avtomobilu zmanjka olja? Dotočite ga. Seveda lahko podobno podmažete tudi mednožje, vendar rajši pozabite na lubrikant in se za vlažnost malce potrudite. Recimo z predigro, ki vključuje vaše ročne spretnosti in mokre poljube.

Sledite standardnemu postopku

Pri vzdrževanju vašega avtomobila je rutina pomembna, pri seksu pa le pozabite na vedno enake erotične poteze. Z že stokrat preverjeno predigro in pozami stvar hitro postane dolgočasna, zato svojo drago ali dragega presenetite z novimi idejami, ki bodo med vajine rjuhe vnesle sveže navdušenje.

Še nasvet:

Redna menjava olja ne bo dosti pomagala, če se ne vzdržujete tudi drugih delov. Če boste tudi v vsakdanjem življenju odličen partner ali partnerka, je to najboljše zagotovilo za vaše odlično življenje med rjuhami!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.