Magazin
82 ogledov

Ameriški avtomobili spet zažigali

Gottes Rambo je poziral ob svojem "neprebojnem" Chevrolet Camaru.
1/40
Žurnal24 main
Brezovica pri Ljubljani je v organizaciji V8 Cluba gostila tretje srečanje ljubiteljev ameriških avtomobilov. V8 Club je prvi klub ameriških vozil v Sloveniji, ustanovljen septembra 2002.

Njihov namen je povezati ljubitelje in lastnike ameriških vozil, ki bi med seboj sodelovali, se srečevali in si delili različne informacije. Skupaj organizirajo družabna srečanja doma in se udejstvujejo zborov drugih tovrstnih klubov v tujini.

Med prioritete spada tudi udejstvovanje v dobrodelnih akcijah. Ena takšnih je sodelovanje s prijateljem iz Nemčije Helge Meyerjem, z vzdevkom Gottes Rambo, ki je letos tudi sam obiskal Brezovico. Slednji že več let zbira in dostavlja igrače ter oblačila za revne otroke po južni Evropi. Te stvari dostavlja s svojim predelanim Chevrolet Camarom (HIGH-TECH WAR CAMARO). Camara mu je predelala Ameriška vojska. Med vojno v Bosni je z njim vozil otrokom in njihovim družinam zdravila, hrano, igrače, ...Tretje srečanje je zaznamovala rekordna udeležba. Udeleženci so se v krožni vožnji popeljali po Ljubljani in kasneje skupaj z ostalimi obiskovalci dvodnevne prireditve uživali v jedači in pijači ter v Rockabilly koncertu, za posladek pa še v vročem erotičnem šovu. Če ste vse to zamudili vam ne preostane drugega kot da počakate do naslednjega. Do takrat pa si lahko oči napasete na fotografijah. Tam smo bili namreč tudi mi (fotogalerija v desnem zgodnjem kotu).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.