Magazin
284 ogledov

Aneta: Vem, da mu je Simona lezla v rit

Aneta Andollini POP-TV-2
Pogovarjali smo se z zadnjo izpadli iz Survivorja. Aneta pravi, da je bila Simona zelo zahrbtna in da je ostale tekmovalce naščuvala proti njej. To ji je priznal tudi Sandi.

Se vam zdi, da bi prišli dlje, če se ne bi sprli zaradi čokolade?

Ta čokolada je bila samo pika na i, ni bilo tako sporno. Zdaj, ko govorim s sotekmovalci, izvem določene stvari, ki jih takrat nisem vedela. Glavni krivec je Simona, ker je ona vse obrnila proti meni, tudi Sandija. Tako se je začela slaba volja. Še zmeraj stojim za tem, da sem izrazila svoje mnenje in očitno lahko, žal, pričakujem nož v hrbet od takšnih ljudi. Mislim, da si nisem zaslužila zapustiti te igre.

Rekli ste, da je Simona sotekmovalce obrnila proti vam. Mi tega v šovu nismo videli ... To ste vi zdaj izvedeli, ko ste že zunaj?

Ja. Sandi mi je ravno pred kratkim napisal sporočilo. Že, ko je prišel domov, mi je rekel, da ga lahko označim za "prasca'. in sem rekla, da tega ne bom naredila. Vem, da je to bila igra. Nekateri so za igro pripravljeni narediti marsikaj, jaz žal ne in zato sem zapustila šov. Vem pa, da lahko vsakemu pogledam v oči, pa naj sem bila do njega prijazna ali nesramna. Vem, da sem vsem povedala vse, kar sem si takrat mislila.

Sandi je najbrž zdaj opazil, da v oddaji ni razvidno, da je Simona obrnila ostale tekmovalce proti vam ...

Ja, dobesedno mi je napisal sporočilo, kjer je pisalo, da mu je Simona nenehno, kot se je on izrazil, 'lizala rit'. Rekla naj bi mu, da sem ga jaz obtožila, da je za vse kriv. Sandiju sem rekla, da se meni ni dalo razpravljati. Ko so oni opravljali, sem jaz šla v vodo in sem se umaknila. To gledajo ljudje, ki me poznajo, to gledajo moji otroci in ne vem, zakaj bi se izpostavljala na takšen način. Jaz se na negativne komentarje ne oziram, ker dobivam ogromno pohval in ogromno lepih sporočil.

Vam je morda žal, da ste slepo verjeli Sandiju?

Ja, to je bila moja edina napaka. Jaz sem človek, ki se drži dogovorjenega in ugotavljam, da je vedno več ljudi, ki jim ni za zaupati. Simona in Franko sta me prizadela. Sandi pa me je res razočaral. Mu pa ne zamerim. Tisti, ki hoče, se lahko družimo, tisti, ki noče, pač ne. Jaz v šov nisem šla po prijateljstva, vsi smo šli po denar.

V oddaji Na robu preživetja se je zdelo, da Luki še kar ne verjamete, kar se tiče zgodbe o čokoladi ...

Ne, da mu ne verjamem. Jaz vem, kako je bilo. Videla sem, kar sem videla. Luka je imel cmok v grlu, kar je bilo opazno skozi celo oddajo. Napetost je bila zelo velika, ampak jaz menim, da je bila zgodba zaključena z mojim odhodom. Midva sva se dobro razumela in zato sva se pogovarjala. Zaradi najinega odnosa sem z njim želela razčištiti, on pa mi je zameril, da sem to povedala pred vsemi in pred kamero. Luka bi raje videl, da bi mu to povedala na samem. Resnično želi, da bi v oddaji izpadel dober pred svojimi bližjimi, pred sotekmovalci in pred svojim dekletom.

Če bi se še enkrat prijavili, bi kaj spremenili?

Verjamem, da bi dlje prišla z umazano igro in če bi se odločila za to, bi se že pred vstopom na to doma psihično pripravila. Samo tako mislim, da prideš do finala. Če bi mi uspelo, pa ne vem, ker sem zelo čustvena oseba. Vem, kako živim danes in kako sem včasih živela in že zaradi tega ne vem, če bi mi uspelo to speljati. Danes je življenje katastrofa.

Rekli ste, da je živite od otroškega dodatka. Kako je danes življenje drugače kot včasih?

Imela sem mesečno plačo, imela sem nek reden prihodek. Ko sem bila mlajša, sem imela veliko različnih stvari, tudi manekenstvo. Ko prideš iz rednega finančnega priliva na to, da ga preprosto nimaš, je težko. Ko hoče otrok neko igračo, pa mu jo moraš odreči, ker so knjige, obleke in hrana prednost. Otroški dodatek je tisti vir prihodka, ki ga mi imamo.

Vaš partner pa ima podjetje, kajne?

Ima neko malo podjetje, a je šel v tujino. Ampak, kot vemo, podjetja ne cvetijo več tako, kot so včasih. Tolar je bil tolar, evro pa je evro. Tu ni primerjave. Se pa jaz na to ne zanašam, sem svoj človek in sem neodvisna. Moj cilj je še vedno, da najdem službo v svoji smeri. Sem pa razmišljala, da bo kmalu čas, da najdem tudi službo, ki ni v moji smeri. Enostavno je situacija takšna in drugače pri dveh otrocih ne gre.

Opravljate priložnostna dela. Kakšna dela so to?

Različno, od sejmov, do gostovanj dogodkov, do strežbe ... Več ali manj so to veze in kontakti, da pa bi službo dobil po običajni poti, tega ni več.

Kaj pa Alan, baje vas je med objemanjem tudi božal?

Joj, ne. To so vsi nekaj napeljevali. on je mene božal, a ni bilo nič takšnega. bilo je mraz, neka pozornost. Jaz tega nisem tako vzela, kot so morda ostali vzeli. Ga niti nisem gledala na takšen način. Mi je pa potem Sandi rekel, da je bil kar malo ljubosumen, ker je Alan spal ob meni. To so stvari, ki jih ljudje gledajo drugače kot jaz. Nič ni bilo.

Se zdi, da sta imela Alan in Sandi neko simpatijo do vas?

Sandi je že na začetku povedal, da sem mu všeč vizualno in karakterno, kot ženska in kot mama, ki ima neko odgovornost. Alan je bil pa zelo zaprt vase. Midva, se mi zdi, da sva se bolj duhovno povezala, ker je bil čustveno čisto v razsulu, ker je šel ravno narazen s punco.  Alan je bil edini, ki se je z menoj pogovarjal. En drugemu sva bila v oporo. Oni so videli, da skupaj preživljava veliko časa, a v glavah drugih se dogaja marsikaj. Jaz vem, kaj je res in se ne obremenjujem z drugimi. Mislim, da se midva z Alanom v rsničnem življenju niti ne bi pogovarjala, ker mi je bil najbolj antipatičen. Prirasel mi je k srcu, ker je bil edini, ki je pristopil k meni, ko se mi je zdelo, da me nihče ne sprejme. Bil je edini, ki se je pogovarjal z mano.

Se še s kom slišite iz šova?

Z Majo se največ slišim, tudi trenirava skupaj. Občasno se s Sandijem slišim. Z določenimi pa pač ne, nekaterih niti nisem poznala. Edino Teja Kralj je tista, ki ni sprejela moje prošnje za prijateljstvo na Facebooku.

Komentarjev 2
  • Majazmaja 09:20 19.oktober 2016.

    Aneta spet napleta zgodbico, kako je partner 'v tujini.' V arestu je, ne pa v tujini ... Je pa res, da tujina zveni lepše kot arest.

  • OF 09:04 19.oktober 2016.

    O joj Aneta malo preveč moraliziraš, najprej pospravi pred svojim pragom.