Magazin
730 ogledov

Aneta zato opustila manekenstvo

Aneta, Survivor
1/5
Voyo
Tekmovalka Survivorja je povedala, kaj jo danes moti pri dekletih, ki se ukvarjajo z manekenstvom.

Anete Andollini iz Survivorja se nekateri spomnijo tudi kot manekenko, ki se je v tistem času tudi slekla za Plaboy. Za Žurnal24 je povedala, zakaj je ta hobi sčasoma opustila.

"To je postalo izkoriščanje. Punce hodijo vsepovsod samo zato, da so v časopisu in na televiziji za majhen denar. Jaz sem bila v tem zato, ker me je to takrat veselilo. Tudi, če si Survivorja ne bi želela poskusiti in če to ne bi bilo na Filipinih, se ne bi prijavila. Ravno iz tega razloga sem tudi zavrnila Kmetijo,“ pove Aneta in doda, da je imela manekenstvo rada in da je v tem videla dodaten dohodek denarja, a da je danes ta scena povsem drugačna.

Komentarjev 1
  • Janez_53 09:52 22.oktober 2016.

    Ah, punca! Bala si se, da bi si na Kmetiji umazala roke ali zlomila noht! Za Playboja pa si se, ravno tako kot druge, najbrž šla slikat zaradi denarja! Ne vem, zakaj bi nekoga "veselilo", da se slika razgaljen? Pa ...prikaži več saj je v redu, da si se slikala, le ne moraliziraj sedaj. In sedaj si pač raje brezposelna in se preživljaš s preživnino (kot si sama napisala), kot pa da bi delala?