Magazin
102 ogledov

Anja, Katja ali Lena? Katera je v postelji bomba?

zenska, orgazem Shutterstock
Malo za šalo, malo zares. Kaj naj bi o posteljnih kvalitetah razkrivala ženska imena.

Anja

Anje ob sebi potrebujejo alfa samca. Na žalost pa se velikokrat zaljubijo v fante, ki so zanje nedosegljivi, kot na primer filmske zvezde ali poročeni moški. Na pravega bodo dolgo čakale, včasih celo predolgo. Anje pri spogledovanju stavijo na svoje oči in seksi nasmešek. Ljubijo strasten seks, poln domišljije. Dolgočasni moški pri njih nimajo kaj iskati.

Anje v zvezi: Anje v svojo zvezo vlagajo veliko energije. Svojemu partnerju puščajo svobodo. Ponavadi se odločajo za največ enega otroka.

Karolina

Karoline so poklicno zelo uspešne, v zasebnem življenju pa pri njih pogosto škripa, saj ne znajo oceniti človekovega značaja. So tipične žrtve postopačev. Karoline v moškem iščejo tri stvari: mora biti dober plesalec, mora ji biti predan in poln komplimentov. V postelji je glasna in nenasitna.

Karoline v zvezi: Karoline privlačijo pijanci, mačoti, koleriki in neresneži. Tudi same se zelo težko spustijo v zvezo. Ko pa se, moškega pogosto dušijo. Tudi one imajo ponavadi le enega otroka. Na stara leta so velikokrat samske, ker jim je mož pobegnil z mlajšim modelom.

Danijela

Danijele se najraje zadržujejo v ozadju. Če jim kakšen moški ne diši, mu bodo to s kančkom humorja, a kljub temu jasno, dale vedeti. Ne potrebujejo veliko seksa. Partnerje, ki jo ves čas otipavajo, bo zaposlila – ponavadi s tipično moškimi opravili. Razlog za takšno vedenje so bojazni, povezane s seksom.

Danijele v zvezi: Danijelin libido je šibek. Zadovoljstvo zato najdejo v gospodinjskih ali socialnih opravilih. Danijele ob sebi potrebujejo močnega in dominantnega partnerja.

Eva

Eve na zunaj delujejo kot močne in samozavestne ženske. Za masko pa se skriva deklica, ki je polna dvomov. Eve sicer ne skoparijo s svojimi čari. Da bi pri moških vzbudila zanimanje, se pretvarja, da je nebogljena in šibka. Spozna se na tantro in kamasutro – a le v teoriji. Pri seksu se drži nazaj, kljub temu natančno ve, kako zapeljati moškega.

Eve v zvezi: Eve svoje partnerje bombardirajo s pričakovanji, ki jih je nemogoče izpolniti. Potrebujejo ramo, na kateri se lahko razjokajo, zato ponavadi izbirajo moške, ki so dosti višji od nje. Eve velikokrat nimajo otrok, ponavadi iz zdravstvenih razlogov.

Helena/Helene/Elena

Helene vam bodo dale jasno vedeti, da so se zaljubile v vas. Objektom svojega poželenja bodo pošiljale ljubezenska pisma in jih obsipavale s komplimenti. Ko moškega osvojijo, mu bodo vsak dan kuhale, zvečer pa bodo ljubimca pričakale v seksi spodnjem perilu in ga razvajale še v postelji. Helene in Elene niso prav nič sramežljive. Prepričate jih lahko v marsikaj, tudi v trojčka in analni seks.

Helene v zvezi: Helene mačoti prav nič ne motijo. Z veseljem same poskrbijo za gospodinjska opravila in tudi za to, da moškemu pred televizorjem ne bo zmanjkalo piva.

Izabel/Izabela/Elizabeta

To so zelo samokritične ženske. Izabele iščejo večno ljubezen. Svoje ljubimce pogosto iščejo v tujini, velikokrat pa tudi na delovnem mestu. Izabele so v postelji zelo izkušene ženske, ne samo zato, ker so za seks za eno noč, ampak tudi zato, ker imajo veliko kratkih zvez.

Izabele v zvezi: Izabele bodo v iskanju večne ljubezni zamenjale več partnerjev. Čeprav bodo svoja dejanja obžalovale, jih bodo ponavljale. Ponavadi imajo več otrok z različnimi partnerji.

Johana/Hana

Johane so idealistke. Sanjajo o univerzalni ljubezni in celo verjamejo, da je dosegljiva. Romantika jim zelo veliko pomeni. Imajo jasno predstavo o tem, kako ženska spozna moškega svojih sanj – naključno. Nikoli ne bodo naredile prvega koraka in nikoli se ne bodo prepustile strasti za eno noč.

Johane v zvezi: Partner jih mora zadovoljiti tako duhovno kot telesno. Ko opazijo, da se je partnerjevo zanimanje zanje zmanjšalo, so zelo nesrečne. Ponavadi imajo več kot dva otroka.

Katja/Katarina/Katrin

Katje so mnenja, da mora prvi korak narediti moški. Pri tem pa mu z veseljem priskočijo na pomoč. Ženske s tem imenom so zelo pozorne, zlasti v postelji, kjer takoj ugotovijo, kaj njihov partner v danem trenutku potrebuje. Vse, kar si od moških želijo, pa je, da spoštujejo njihove meje in od nje ne zahtevajo preveč.

Katje v zvezi: Ves čas bodo poskušale na svojega partnerja vplivati. Ljubijo otroke in so zelo materinske. Če ne najdejo partnerja za življenje, se bodo podale v lov za spermiji in otroka vzgajale same. Nezvestobe ne bodo nikoli oprostile.

Lena/Alena

To so zelo neposredne ženske, zato se morajo partnerji zelo hitro navaditi na dolge diskusije. Pomembno jim je, da je njihov partner zabaven. Pri izbiri partnerjev za seks so izbirčne, lahko pa se pohvalijo z ogromnim repertoarjem spolnih prijemov.

Lene v zvezi: Pravega bodo našle šele po 30. letu, pomirile pa se bodo po 40. Mnogi dvomijo v materinske sposobnosti Alen, a motijo se. Kaos z lahkoto odpravijo, pri tem pa od partnerja zahtevajo pomoč.

Marija

Marije dajejo vtis, da so nedostopne. Le redkokdaj se namreč spogledujejo. Njihova zadrega je edini pokazatelj, da se zanima za vas. Vas bodo pa Marije zato presenetile v postelji, kjer rade prevzamejo pobudo. Alfa samce bo Marija takoj vrgla iz spalnice, ubogljive moške pa nagrajevala z raznolikimi pustolovščinami.

Marije v zvezi: So zelo močne osebnosti. Vedo, da jim noben moški ne seže do kolen, na srečo pa jim je pomembno le to, da so moški vsaj malo inteligentni in poklicno uspešni. Je zvesta, kar zahteva tudi od partnerja. Naraščaj je pri njej na prvem mestu. Kariero bo zanje obesila na klin.

Melanija

Melanije pogosto ne morejo verjeti, da se moški zanima zanje. Simpatije iščejo na delovnem mestu, hitri zmenki (speed dating) niso zanjo. V postelji se pri njih zelo hitro vname strast. Na predigro ne dajo veliko. Moškemu zelo hitro pokažejo, kakšne strokovnjakinje za seks so. Spolnost je zanje način sprostitve.

Melanije v zvezi: Zelo so fiksirane na očetovske figure. Hitro se zagledajo v mačote, pri katerih so na prioritetni listi šele na četrtem ali petem mestu.

Natalija

Moški so ob pogledu na Natalije ponavadi popolnoma očarani. Natalije namreč obvladajo spogledovanje. So neverjetno šarmantne. Ko svojemu ljubimcu popolnoma zaupajo, mu bodo v spalnici predlagale igranje vlog. Imajo tudi sado-mazo nagnjenja.

Natalije v zvezi: Partnerju bo takoj povedala, če ji kaj ni všeč. Pred poroko bo natančno preverila zakonske kvalitete svojega moškega. Po rojstvu otrok se ji bo mudilo v službo.

Sara

Sare so pri iskanju partnerjev zelo dejavne. Partnerja zelo hitro najdejo, kar pa ne pomeni, da z vsakim moškim pristanejo v postelji. Fantje morajo biti razgledani in istega mnenja kot one. V postelji prevzamejo pobudo. Seks mora biti pester, zato se bodo z veseljem udeležile seminarja o tantri.

Sare v zvezi: V zvezi nosi hlače. Niti na kraj pameti ji ne bo padlo, da bi vse življenje igrala le mamo in gospodinjo. Sare se velikokrat odpovedo naraščaju.

Sofija

Pri spogledovanju se bodo Sofije držale nazaj, kljub temu se bodo moški pretepali zanjo. To so namreč izjemno lepe, naravne in elegantne ženske. Sofija ni ženska za eno noč in ni ženska, ki bi uživala v sado-mazo igricah. Vzburili jo boste s poljubi in nežnimi dotiki. Tudi oralni seks ji prija.

Sofije v zvezi: Sofija svojega partnerja ne bo omejevala. Celo spodbujala ga bo k samostojnosti. Sofiji je zelo pomembno, da zveza ne zapade v rutino. Je pa tudi zelo trmasta ženska.

Tina

Tine se zanimajo le za uspešne fante. Njihov okus je ekskluziven, zato se bodo na lov podale tudi na golf igrišča ali jadrnice. V postelji je Tino zelo težko zadovoljiti.

Tine v zvezi: Tina bo v zvezi nosila hlače, kljub temu bo hišna opravila raje opravila sama. Konec koncev noben moški ne zna tako dobro pospravljati kot ona. Tina je stroga mama. Od otrok bo zahtevala, naj živijo njene neuresničene sanje. Ni ženska, ki bi se spustila v razmerje. Se pa lahko zgodi, da bo skočila čez plot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.