Magazin
68 ogledov

Aplikacija z veganskimi recepti

hrana
1/2
Shutterstock
Kamala in Katarina, kuharski duet Fullblissliving, od novembra tudi v mobilni izvedbi.

Ljubitelji kuhanja in pametnih telefonov boste navdušeni nad novico, da je te dni izšla mobilna aplikacija kuharskega dueta Fullblissliving, Kamale in Katarine, Taste Your Dream – Vegetarian and Vegan Dream Recipes (Okusite svoje sanje – vegetarijanski in veganski recepti). "V aplikaciji, ki je na voljo v Google Playu in App Storu, so poleg receptov na slikah tudi pozitivne misli, saj je poleg tega, kaj jemo, zelo pomembno tudi, s čim hranimo svoje misli. Priložena je e-knjiga z namigi, kako tudi v življenju skuhati to, kar si želimo," sta povedali dekleti.

Nadgradnja kartic

V začetku leta so že izšle njune kuharske kartice in knjižica z namigi Okusite svoje sanje, angleška aplikacija pa je nadgradnja tega. Oseminštirideset kartic ponuja preproste ideje z več kot 88 recepti, prav toliko pa jih boste našli tudi na spletu.

Do 31. decembra je aplikacija na voljo brezplačno, po novem letu pa bodo uporabniki del lahko uporabljali brezplačno, del pa bodo za ugodno ceno lahko dokupili znotraj aplikacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.