Magazin
16 ogledov

Armanijev hotel v Dubaju

Armani Hotel, Dubaj
1/6
Žurnal24 main
V Dubaju se je končno zgodilo dolgo pričakovano. V rekordnem nebotičniku Burj Khalifa so odprli razkošen hotel, pod katerega je podpisan Italijan Giorgio Armani.

Modni oblikovalec, ki že nekaj časa ustvarja tudi stilske kose in dodatke za dom, leta 2005 pa se je zaobljubil, da bo v Burj Khalifi njegov hotel, "je v mesto ekscesov" prinesel svoj minimalistični slog (na stenah ni niti ene slike), kremne in zemeljske odtenke in seveda črno barvo. Za Armanija je bilo v modi manj vedno več in to je potrdil tudi v Armani Hotelu.

Drago, dražje ...
Hotel  v 828 metrov visokem nebotičniku ima 160 sob, nočitev v "običajni" sobi stane slabih 820 evrov, najdražji apartmaji pa stanejo dobrih osem tisoč evrov na noč, a na spletu naj bi se jih dalo rezervirati malo ugodneje. Gostje lahko apetit potešijo v prav tako razkošni restavraciji, v nič manj luksuznem spaju pa bo lahko uživalo le tristo "Armani-style" članov. 

Leta 2011 v Milanu
Še en Armanijev hotel bodo leta 2011 odprli v Milanu, Armanijev resort bo v prihodnosti zrasel v Marakešu v Maroku, v Marassiju v Egiptu pa bodo zgradili vile po načrtih Italijana. Nekaj fotografij, narejenih od odprtju Armanijevega hotela v Dubaju, si oglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.