Magazin
148 ogledov

Bi si upali po teh stopnicah?

stopnice
1/3
derdachstein.at
Eno od najbolj znanih smučarskih območij v Avstriji, gorovje Dachstein, je dobilo novo atrakcijo – stopnice, ki "vodijo nikamor".

Tako so novo atrakcijo poimenovali sami, mi pa dodajamo, da stopnice vodijo do čudovite razgledne točke, na kateri se bodo fotografirali le najpogumnejši.

Prvi preizkus: viseč most

Do stopnic vodi viseči most, ki ima steklena tla in se razteza nad prepadom, globokim 400 metrov. Tisti, ki bodo most prečkali brez večjega strahu, bodo lahko pot nadaljevali po 14, prav tako steklenih stopnicah, ki vodijo do čudovite razgledne točke.

Razgled za tri evre

Novo atrakcijo so dokončali prejšnji teden, za obiskovalce pa bo odprta od konca meseca. Odrasli bodo za obisk "stopnic, ki vodijo nikamor" morali plačati tri evre, korakanje po njih za adrenalina željne otroke bo brezplačno.

Komentarjev 3
  • Stolp 11:40 10.julij 2013.

    Pa dobro, obične štenge! Ka je tu adrenalinskega razen za res vrtoglavce(par procentov folka). Pojdite na kako zavarovano plezalno pot v gorah(za začetek na lažje pol pa v tujino na težje in seveda z vso opremo) pa boste videli kaj ...prikaži več je to adrenalin in kako dela prpa.Najbolj je bilo zabavno gledat ljudi v Maltatalu(avstrijska koroška) ko je pol folka tresoče stopal na tisti Airwalk nad jezom. Pa dobro pa to je kot bi šel doma na balkon samo pač ene 100-200 m višje. Pol sem pa mal začel poskakovat da se je mal zatresl, so eni kar vpit začel! ;)

  • JellyFish 11:10 10.julij 2013.

    Ampak narave v Avstriji kitajčki ne morejo prekašat.:)

  • puys 10:57 10.julij 2013.

    Skopirano od Kitajcev.