Magazin
36 ogledov

Big Brother: Bi se morala Erikova mama bati za življenje?

mirela, erik Profimedias
Erik trdi eno, Mirela drugo … Alen in pozorni gledalci poznajo resnico.

Mirela in Erik sta si spet skočila v lase, ker je Mirela tekmovalcem povedala, da ji je Erik v pogovoru zaupal, da ga je Maša prijela za spolni organ. "Pa da mi crkne mama, kako lažeš ti zdaj ...Če sem rekel spolni organ ...“ je bil besen Erik.

Alen, ki je v družbi Gregorja in Alme na vrtu poslušal spor, je namignil, da si 40-letna Dolenjka tega ni izmislila. "Ta posnetek, ki ga ona omenja, dejansko ...Ena stvar je bila res prikazana in to reče,“ je povedal in dodal, da o teh stvareh v hiši ne sme govoriti.

Na Voyu je bil sicer v začetku marca objavljen posnetek pogovora med Almo in Erikom. Primorec je takrat Almi zaupal, da se Maše lahko dotika, a le pod odejo, ker jo motijo kamere in ker ima zunaj fanta.

Mirela se je po tolažbo zatekla k Daliborju. "Hočem, da se pokaže posnetek na plazmi, ker je naredil budalo iz mene. Zakaj ni šel v sobo sam z mano? Ker ne more, ker nima jajc, v faco mi ne more lagati, ker je on to rekel.“

Z nestrpnostjo pričakujemo dan, ko bo Big Brother tekmovalcev pokazal posnetek tega pogovora ali potrdil Erikove besede, da ne obstaja ….

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.