Magazin
54 ogledov

Big Brother: Daliborjev stric eden "najpremožnejših Novomeščanov"

dalibor voyo.si
Big Brother. Mirela je v šovu izjavila, da je Daliborjev stric zelo premožen Novomeščan.

Po sobotni izločitveni oddaji, ko je šov morala zapustiti Tamara, sta se Dalibor in Mirela na vrtu pogovarjala o glasovanju gledalcev. "Pa ni Slovenija čorava, kot nekateri mislijo. Na vsakem vogalu se sliši, kaj se govori. Hvala Sloveniji, hvala mojim prijateljem," je povedal Dalibor, ki je tedensko nalogo sabotiral, saj je verjel, da bo moral iz šova. Tudi ostali tekmovalci, tako Dalibor, naj bi bili glede njegovega bivanja v hiši pesimistični. Mirela se s tem ni strinjala. "Vsi Romi bodo zate glasovali. Pa stric ti je eden najbogatejših Novomeščanov, pa tudi v Sloveniji je eden bogatejših," je izjavila.

Pri viru, ki je Daliborju zelo blizu, smo izvedeli, da Mirela ni lagala. Daliborjev stric in bratranec namreč pri Novem mestu vodita uspešen odpad.

Dalibor je v šovu povedal, da ima njegova družina finančne težave in da živi v izjemno revnih razmerah. Stric jim zato pri vsakdanjih stroških kdaj pa kdaj priskoči na pomoč, nam je še razkril vir. "Ne more pa jim cele hiše zgraditi. Tudi oni imajo stroške,“ je še povedal za Žurnal24.

Komentarjev 6
  • KLOBO 17:44 08.april 2016.

    Klepar je rabil en mesec, da je oblekel cerkveni turn v baker, so pa preko noči prišli inijanci in v eni uri ogulili celoten turn in to brez odra, so specialci, ni kaj !!

  • Avatar atojeto
    atojeto 16:15 08.april 2016.

    Bakreni žlebovi niso poceni.

  • nesehecat 14:10 08.april 2016.

    če misliš da je tako preprosto, pa odpri svoj odpad namesto da "vsak dan trdo delaš po 9 ur"