Magazin > VIP
93 ogledov

Big Brother: Jadranka joče, ker ji mladi sotekmovalec ne vrača ljubezni

jadranka voyo.si
Usodna ljubezen v Big Brotherju. Jadranka je Gregorju, Eriku in Tamari priznala, da se je zaljubila v Filipa, ki je od nje mlajši 19 let.

Čustva mu je tudi priznala in se močno opekla. "Rekel je, da ne moreva biti skupaj, ker imam Tugomirja,“ je Gregorju zaupala 44-letnica in dodala, da ne ve, kaj se bo zgodilo, ko bo Filip izvedel, da se s Tugomirjem samo pretvarjata, da sta zakonca. "Ne vem, kaj bo potem. Zdaj je rekel, da ne smem več tukaj spati (poleg njega, op. avt.).“

Jadranka je nato zajokala. Do nje je prišla Tamara in jo poskušala potolažiti. "Zunaj si boš lahko moške izbirala,“ ji je zašepetala v uho, a Jadranka se kljub temu ni takoj pomirila.

Zanimiv je bil tudi Mirelin odziv na to ljubezensko dramo. "To je prav grdo, kaj takega pribiti, da mu dela bruko. /.../ To je bolno. Ona, koka stara,“ je povedal 39-letnica, ki je očitno pozabila, da tudi njo in Marka loči 19 let.

Komentarjev 3
  • se_eden 15:03 31.marec 2016.

    imam eno filozofijo, ki pa mislim, da kar drži. v mladih letih je bolje, da je ženska mlajša, kasneje, sploh pa, ko začneš novo resnejšo zvezo, je pa čist v redu, če je moški mlajši...

  • Papaja Popi 14:52 31.marec 2016.

    In klaj potem, če je ona starejša ! ! !Če bi bil moški starejši, bi bilo pa vse v redu ! ! !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:33 31.marec 2016.

    "To je bolno. Ona, koka stara,“ je povedal 39-letnica, ki je očitno pozabila, da tudi njo in Marka loči 19 let."Jah sej tko je, vsi obsojate ko lahko kdo mlajšga dobi, ko ga pa same dobite je pa vse ok pa nič bolano.