Magazin
111 ogledov

Big Brother: Jezna Tamara nad Erika in Mašo

dalibor Voyo
V hišo Big Brother je prišla Tamara, ki je Eriku in Maši povedala, kaj ji leži na duši. Gledalci pa so odločili, da je šova konec za Daliborja.

Današnja oddaja v živo se je začela s presenečenjem. V hišo je na obisk prišla Tamara. "Razčistili bomo določene stvari, ki jih je govoril obema," je pred vstopom v hišo povedala in dodala, da je odnos med Mašo in Erikom ne boli več "saj sta pokazala svoj pravi obraz". Povedala je tudi, da jo je bolj kot Erik razočarala Maša, saj sta bili prijateljici.

Ko je prišla v hišo, se ostali tekmovalci niso smeli premakniti in Tamara je lahko brez prekinitve povedala, kaj ji leži na duši. "Erik, osramotil in ponižal si me pred vso Slovenijo. Rekel si, naj te čakam. Jaz sem svoj del izpolnila in te čakala. Ne vesta, kaj sem doživljala zunaj z mediji.  Maša, bodi poštena in v spovednici povej resnico, da te fant ne bo gledal 24 ur."

Tamara je Mašinega fanta sicer spoznala ...

Preden je odšla iz hiše, je Tamara dala vsem poljubček, le Eriku in Maši ne. Tamara je za nastop dobila aplavz, nekdo je celo rekel: "Vsa čast." "Vsa čast? Saj ne veste ozadja. Zakaj me je izkoristila,“ se je branil Erik.

Dalibor ni bil žalosten

Hišo Big Brother je moral nocoj zapustiti Dalibor, ki je najprej objel svoji prijateljici, nato pa povedal, da ni pričakoval, da bo tako dolgo v šovu. "Hvala publiki, ki je glasovala zame," je dejal in dodal, da se počuti kot zmagovalec. "Mirela bo na tapeti. Upam, da bodo ljudje klane čim prej izločili," je še izjavil in dodal, da je najhujši od vseh Erik, ki se izživlja nad ženskami.

Komentarjev 1
  • d 22:11 30.april 2016.

    Hvala publiki, ki je glasovala zame - pravi Dalibor, me zanima ce ve, da tisti, ki so glasovali so glasovali proti njemu :]