Magazin
58 ogledov

Big Brother: Mirela piše knjigo

mirela Voyo
Mirela spregovorila o življenju v zlati kletki.

Mirela se je po drugem sporu z Jasminom zatekla k Alenu in Simonu, ki prebivata v ločen delu hiše. Tam je povedala, zakaj se je odločila na nastop v Big Brotherju. "Hotela sem videti, kako bo moja družina funkcionirala, če mene ni. Svojih otrok doslej še nisem nikoli pustila samih,“ je povedala 39-letnica in dodala, da je zadnjih nekaj let živela kot razočarana gospodinja. "To je bila od nekoga želja. V to sem pristala, nekaj časa mi je bilo to OK, nato pa me je to začelo dušiti. Nekje sem izgubila sebe in bila sem nesrečna.“

Mirela tudi trdi, da je na skrivaj hodila na avdicije, saj naj bi jo partner po prvi avdiciji udaril. "Znorel je," je izjavila in dodala, da svojega življenja v hiši Big Brother ne bo razlagala, ker "gre za težko zgodbo", ki je ne more "nihče razumeti".

Tekmovalka, ki je včeraj razburila s šovom, ki ga je sotekmovalcem priredila v vinjenem stanju, je tudi razkrila, da piše knjigo. "Že zdavnaj sem jo želela izdati, a kdo jo bo kupil od ene anonimne ženske.“ Ko bo zunaj, si želi svojega posla, ki bi bil povezan v modo in lepoto. "Želim se osamosvojiti. Nisem želela sprejemati njegovih uslug. Nič ni narobe z njim, a ne morem več živeti v zlati kletki. On mi ni dal svojega časa. Jaz sem z otroki hodila devet let sama na dopust. Svoj prosti čas je raje preživljal s prijatelji. Pomagal mi je finančno, ni pa bil moški, ki bi dihal z mano." Stanovalka hiše Big Brother sicer tudi pravi, da z možem že eno leto nista imela spolnih odnosov in da je živela v celibatu.

Trojica se je pogovarjala tudi o Marku. Mirela pravi, da sta se prvič videla na avdiciji. "Mislila sem si: "Bog, kaj je to za eno čudo," je povedala in dodala, da je zardevala, ko se ji je Mare smehljal, zato se je počutila kot otrok.

"Ne drži, da je dobila batine"

Mirelin partner Andrej je za Žurnal24 povedal, da Mireline besede, da je po prvi avdiciji za šov dobila batine, ne držijo. Je pa res, da sta se takrat sprla, saj ga o svoji nameri ni obvestila. Do fizičnega nasilja pa ni prišlo, nam je zagotovil.

Zavrnil je tudi Mireline besede o celibatu, saj sta občevala še noč pred njeno vselitvijo v hišo Big Brother. Je pa priznal, da ga je Mirela pogosto zavračala, češ da je pod stresom zaradi boja za skrbništvo nad starejšim sinom, čeprav jo je za nežnosti prosil vsak dan. "Najdlje nisva seksala en mesec," je še dodal.

Mirela je v šovu omenila tudi, da je Andrej kadil substanco, s katero se ne strinja, ker ima najstniškega sina in ker je njen oče kriminalist. Andrej je razložil, da je res kadil marihuano, vendar je s tem prenehal že deset let nazaj. To je priznal tudi socialni službi, ki se ukvarja z Andrejevim bojem za skrbništvo nad 7-letnim sinčkom, in jim zatrdil, da je pripravljen tudi na odzvem krvi, ki bi dokazal, da prepovedanih substanc ne jemlje.

 
Komentarjev 3
  • primoz.g 19:07 15.april 2016.

    en mesec BB in že ma materijal za knjigo LOOOL fkin LOOOL za posrat

  • wester62 15:59 15.april 2016.

    denar ja on ne.kako redna zgodba naše družbe.je pa verjetno res da bo pisala o prostituciji ker to po mojem edino obvlada.se vidijo njena moralna načela in pošten odnos do svojih otrok. ta bo šla čez vsa trupla in tudi ...prikaži več prek trupla svojih otrok do prepoznavnosti in denarja.

  • Papaja Popi 14:31 15.april 2016.

    Pomagal mi je finančno, ni pa bil moški, ki bi dihal z mano.Ta je pa res dobra.Važno, da verjame sama sebi.In o čem bo pisalo v knjigi ?O prostituciji ?Samo vprašam !