Magazin
49 ogledov

Big Brother: Mirela pretresena nad Alenovimi besedami o Marku

mirela Voyo
Mirela in Alen sta se pogovarjala o Markovi nedavni vrnitvi v hišo Big Brother.

Mirela in hišni psiholog Alen sta se pogovarjala o Markovi kratki vrnitvi v hišo Big Brother. Mladenič se je v šov vrnil zaradi naloge, ki jo je dobila Mirela. Ta je morala tri minute nepremično gledati v Maretovo fotografijo, medtem ko se je visokorasli Primorec sprehajal okoli nje. Nalogo je Mirela opravila z odliko.

Tekmovalka je Alenu zaupala, da je slutila, da je v sobo stopil Marko, a ni bila prepričana. "Ves čas je bil nasmejan, saj je bil vesel, da te vidi in da ti pokaže, da ti stoji ob strani," je povedal Alen, ki ni mogel verjeti, da Mirela niti enkrat ni dvignila glave in svojega nekdanjega ljubimca pogledala. Tudi Mirela je bila nad sabo razočarana, še zlasti po tem, ko ji je Alen povedal, da je bil Marko ob koncu naloge videti jezen in razočaran. "On je bil jezen. Ooo, fu**“ je bila pretresena.

Marko na to zgodbo gleda popolnoma drugače. Pravi, da ni bil niti jezen niti razočaran, temveč le zdolgočasen. "Vesel sem bil, da Mirela ni pogledala gor oziroma prekinila naloge. Nobenih pričakovanj nisem imel, saj sem šel nazaj v šov, ker sem moral iti. Alen ne razume, da sem komaj čakal, da je te hoje po sobi konec, zato je bilo mogoče videti, da sem bil razočaran," je povedal za Žurnal24.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.