Magazin
31 ogledov

Big Brother: Mirelo obtožila sodelovanja v orgijah

mirela Voyo
Big Brother. Mirela je Marku zaupala, kakšne govorice je o njej širila neka ženska.

Tekmovalka Big Brotherja Mirela je Marku razkrila, da jo je neka ženska obsodila, da je sodelovala v orgijah. 39-letnica je takrat razmišljala celo o tožbi. "To je bolano. Ena ženska me bruka. Ne bi rekla, če bi bila res takšna. Priznala bi,“ je povedala Marku in razložila, da je bil za te govorice v bistvu kriv moški, s katerim je bila v tistem času v zvezi. "On je njej zaupal najine intimne stvari. Hotel je še z njo, a ona tega ni hotela (analnega seksa, op. avt.). In potem me ona sreča v trgovini in mi reče:' Kaj ti, ki se rada v rit f***.' Sem ji rekla, prav, a to je njegov fetiš. /.../ Če ne boš tega servirala, si bo pa kje drugje našel.“

Pogovor sta tekmovalca zaključila z mislijo, da ima vsak svoje preference – tudi v postelji. "Dajte malo razmišljati. Če bi bilo to tako slabo, tega ne bi bilo na meniju,“ je še povedala Mirela.

Komentarjev 2
  • Five 15:21 02.april 2016.

    Ta ženska ima v svoji glavi samo f. k anje.Kamor se jo postavi, vedno isto. Izgleda, da ji paše f . . . ti v javnosti. Tukaj pa ni mimo udarila,najmanj cela Slovenija lahko vidi njene kompetenca ...prikaži večpetenca za TV šou. Bravo!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:00 02.april 2016.

    Zato pa morš fanta najprej sprobat kakšen je za tvojih hrbtom preden vstopiš v ljubezensko razmerje. Frendici al pa frendu rečeš da ga mal povpraša po stvareh, in če mirne volje razkrije intimne stvari, potem veš da ni nič drugega ...prikaži več kot je_ _ č.No sicer pa sama nisi nič kej dost boljša ker varaš svojega.