Magazin
171 ogledov

Big Brother: Saša razkrila resnico o Mireli

Saša Voyo/ zurnal24.si
Za izpadlo tekmovalko šova Big Brother je bila resničnosta izkušnja veliko težja, kot je pričakovala.

Ob prihodu iz hiše ste povedali, da je stanovati v hiši BB veliko težje, kot si gledalci predstavljamo.
Spremljanje šova od doma je čisto drugače, kot pa dejansko stanje v hiši. Zase sem mislila, da sem bolj trdna, močna, a sem se hitro zlomila, že tretji dan. Sicer se je stanje nato umirilo, a ni to to, kar sem pričakovala. Vsi me bodo verjetno obsojali, da bi morala pričakovati, kako bo v šovu, a ko si enkrat tam, pa tudi če samo tri tedne, je to dovolj, da testiraš samega sebe. Zelo sem pogrešala družino, to je to. Če doma ne bi imela otrok, bi bilo dosti lažje.

Kaj pa ste pričakovali?
Jaz sem tekmovalce poznala, medtem ko oni mene niso in so si dejansko morali ustvariti neko sliko o meni. Kar tako hitro priti v en šov, kjer te nihče ne pozna, je težko, ni tako enostavno. Sčasoma so me sprejeli. Ko sem bila prvih nekaj dni s fanti v skrivnem delu hiše, je pogovor kar stekel, pri puncah pa se je malo zataknilo. Čeprav sem se zelo dobro  ujela z Almo, kar je bilo nepričakovano. Ostale so se morda držale malce nazaj.

V prvem tednu ste dobili provokativno vlogo tigrice, ste tudi v resničnem življenju takšna tigrica?
Moram povedati, da ne. Ta vloga je bila zelo zanimiva. Morala sem odigrati, kar mi je bilo dano, naloga je bila takšna in morala sem se vživeti. Določeni trenutki so bili prijetni, spet drugi malce manj, a upam, da sem to izpeljala po najboljših močeh.

Tudi z Mirelo sta se kar ujeli, čeprav ste na začetku napovedali, da ji boste kar spulili lase, če jih ne bo pustila pri miru.
Mene je zelo zmotilo, da si neprestano popravlja lase, kar sem ji tudi povedala, a je rekla, da je to pač njena hiba, da to dela in bo to delala še naprej. Dejansko pa Mirela ni slaba ženska, je zelo odprta, iskrena, vse pove v obraz. Nisva bili veliko časa skupaj, a tisto kar sva bili, nisva imeli nobenega spora in sva se lepo, iskreno pogovarjali.

Kako pa sta vašo udeležbo v šovu sprejeli vaši hčerki?
Pred šovom smo se usedle in pogovorile. Sprva je bil malo šok, sčasoma pa sta to obe sprejeli. Mlajša, devetletna, me je spremljala na Voyu, starejša, šestnajstletna, pa je tudi rekla, da me podpira in to tudi izpolnila.

Pogosto se Mireli naprej mečejo otroci, kako vi kot mama gledate na to?
Jaz Mirele nisem obsojala. Tisto, kar je z Markom počela, je pač počela. Meni je bilo hudo le zaradi otrok. A ženska je dovolj stara in ve, kaj dela. Bo videla, kako bo, ko bo prišla ven.

Kakšne pa so vaše izkušnje s produkcijo, ki jo Dalibor obtožuje manipuliranja s tekmovalci?
Njegove intervjuje sem le bežno prebrala. Zase lahko rečem, da v hiši nisem imela nobenega stika s člani produkcijske ekipe. V hiši sem bila premalo časa, da bi lahko o tem karkoli povedala.

Komu privoščite zmago?
Vsekakor si želim, da bi zmagal Klemen. Ko mi je bilo hudo, je bil on tisti, ki mi je stal ob strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.