Magazin
79 ogledov

Big Brother: Tako Mašo po Facebooku provocira Erikov oče

maša Voyo
Big Brother. Kako se vam zdi objava Igorja Königa, Erikovega očeta?

Pod fotografijo Maše in njenega fanta Davida je Erikov oče, Igor König, objavil fotografijo svojega sina in številko, preko katere lahko gledalci za Primorca oddajo glas. "Na to gledam kot na provokacijo, ugotovila pa sem, da je bolje, da takšne stvari ignoriraš. Če molčiš, desetim odgovoriš. Na tak nivo se ne spuščam,“ je akcijo za naš portal pokomentirala svetlolaska, ki navija za Jadranko.

Maša in Erik sta si bila v šovu zelo blizu. Erik ni skrival svojih čustev, a mu jih Maša ni vračala, saj jo je zunaj čakal fant. Ko je prišla iz šova, je ugotovila, da Erik do nje ni bil vedno iskren. "Videla sem veliko stvari, nad katerimi sem bila šokirana in razočarana, na primer Erikove izjave o otipavanju. Nad tem sem bila res šokirana, saj se to nikoli ni zgodilo,“nam je v intervjuju razkrila.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 4
  • pisava 16:03 07.junij 2016.

    Le občano pogledam za nekaj minut to BB sranje. Kot je videti je ta narcisoidni Erik ena velka zguba in hoče vzbujat pozornost. Saj ima vsak nekaj psihopatskih motenj, ta je pa prav poseben primer, kot naš Pahorčk.

  • Stripy11 13:28 07.junij 2016.

    Her ŠajzeKENIG...ne pozabt dons pridet po svoje razočaranje...Ljubljančani mu odpovedujemo gostoljubje....

  • titty 12:55 07.junij 2016.

    Sveta Maša!