Magazin
42 ogledov

Big Brother: Tekmovalec ne sme na finalno oddajo

Dalibor Brajdić Saša Despot
Nekdanji tekmovalec ševa Big Brother, Dalibor Brajdič, trdi, da ga producenti ne želijo videti v finalni oddaji, ki bo v četrtek.

Dalibor je po izpadu iz Big Brotherja s svojimi izjavami, da bo razkril resnico o šovu, dvignil veliko prahu in se zameril producentom šova.

Že po prvih izjavah za medije so ga poklicali in mu zagrozili s pravnimi postopki, če svojega jezika ne bo brzdal, a Dalibor se ni pustil prestrašiti. Preberite, kaj vse je za naš medij razkril.

Za vse izrečene besede ga je sedaj doletela kazen. Pro Plus ga ne želi videti v finalni oddaji, ki bo ta četrtek. "Dragi moji prijatelji, včeraj sem bil povabljen na finalno oddajo BB in zdaj so me klicali, da me ne želijo zaradi resnice, ki sem jo povedal medijem. Tako da me v četrtek sploh ne bo," je razglasil.

"Daliborja ne bo v finalni oddaji. Zaradi kršenja pogodbe je njegovo sodelovanje v šovu Big Brother končano," so pojasnili na Pro Plusu.

 

PREBERITE ŠE: Big Brother: Dalibor objavil pogodbo s Pro Plusom

Komentarjev 2
  • Avatar mike1968
    mike1968 07:19 08.junij 2016.

    http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/183757/slovenski-resnicnostni-sovi-2016

  • wester62 21:48 07.junij 2016.

    hahaha pro plus.ti si zares big brother in to v tistem delu-LAŽI. ste pa idioti in kradljivci denarja naivnim glasovalcem,ki se ne zavedajo ,da njihovi glasovi so slepi in brez pomena.že leta in leta lažejo in kradejo narod.pri teh stvareh ...prikaži več povsem podpiram daliborja.