Magazin
30 ogledov

Big Brother: To si o Mireli mislite vi!

Mirela, Alenka Voyo/ zurnal24.si
Jo obsojate, vas zabava ali bi celo radi izkusili njene čare?

Kakorkoli, Mirela je letošnjo TV pomlad zagotovo pustila svoj pečat in poskrbela, da se o njej govori. To pa si o mamici dveh otrok, ki je v šovu Big Brother partnerja zamenjala za 20 let mlajšega ljubimca, mislite vi ...

"Pomagajmo Markotu in ga izselimo, da se je končno znebi in najde sebi primerno."

"Kje je velenjski CSD? Mireli pa ne boste vzeli otrok, aaa dvojna merila."  
"A to si na Markota mislil-a?" 

"OMG! A se Mirela zaveda sploh kaj počne, da jo gleda cela Slovenija, pa se punca res ne more drugače propagirat kot z takšnim dejanjem. Naj se malo ustavi in pomisli, da ima zunaj otroka, da jo gledajo ali pa jo gledajo drugi, pa lahko temu otroku pokažejo kar preko pametnega telefona, kaj dela mama v šovu BB!!"

"Tale Marko ima komaj 20 let, energijo pa od 75 letnika … Sej sploh komaj da govori, niti ust se mu ne da odpirat. Kako takle tip sploh funkcionira v vsakdanjem življenju?! Če je to vsa akcija in domišljija, ki jo premore v postelji pri 20-ih, kaj bo šele pri 40-ih? Loool"

"Nič jasno, otroci so ji očitno španska vas. Tale Marko dolgočasen 20 letnik … Mirela pa lovi mladost, lahko bi mu bila mama. Bogi otroci."

"No jaz bi oddajo prepovedala, to liči že na pornič."

"Če pustim družino izven, so slikice zelo lepe. Čutiti je njun stik, želim vsem  čim več lepega in čim manj trpljenja družini. Žal, prav spolnost, ki zna dati veliko lepega dvema, včasih uniči kakšno družino. Kaj je prav in kdo lahko sodi? Hm ..."

"Jbg, noro jima je, kdo jima pa kaj more? Otroci bojo pa razumeli, ko bodo v podobni situaciji, javno ali ne."

Komentarjev 7
  • bingo11 07:46 12.april 2016.

    Bravo!!!!

  • bingo11 07:46 12.april 2016.

    Dovolj stara, da je Fukara 1A?!?

  • malonaokoli 06:12 12.april 2016.

    vesel sem da lahko gledam oddaje na Avstriji 1, 2, 3