Magazin
62 ogledov

Big Brother: Zato sta si Jasmin in Dragan skočila v lase

jasmin, dragan Voyo
Vroča kri v hiši Big Brother. Dragan je Almo spraševal o seksu z Alenom, kar je Jasminu dvignilo pritisk.

Dragan in Alma ta teden veliko časa preživljata skupaj, saj se v sklopu tedenske naloge pretvarjata, da sta direktorja podjetja, ostali pa so njuni zaposleni. Čeprav bi morala delovati kot ekipa, pa jima to ne gre najbolje od rok, saj sta različnih nazorov.

Ker Dragan rad provocira, je Almo vprašal, kaj se je prvo in drugo noč po vselitvi v šov dogajalo med njo in Alenom, s katerim si je delila posteljo. Dragan je prepričan, da sta seksala, Alma pa je zatrjevala, da se ni zgodilo nič. Nato je pogovor nanesel na Jasmina, ki ima po Draganovem mnenju popoln nadzor nad Almo. Mladenka se s tem seveda ne strinja, zato je Jasminu takoj povedala, kaj Dragan pravi. "Tudi če se je ona z njim po******, to ni tvoj problem,“ je bil jezen Jasmin. Dragan se je branil, da ga je le zanimalo, kaj se je dogajalo, Alma pa meni, da jo je poskušal s temi vprašanji psihično uničiti.

Na vrtu se je Jasmin nevarno približal Draganu in se ga začel dotikati. "Ne dotikaj se me,“ je izjavil hišni provokator, Jasmin pa je odvrnil: "Zapomni si, prvi dan, ko bomo zunaj.“

Več o sporu lahko preberete TUKAJ.

Z grožnjami se sicer ukvarja tudi policija.

Komentarjev 2
  • edvard 10:11 20.maj 2016.

    Jasmin in Dragan.....haha, Slovenski BB ???

  • nesehecat 09:39 20.maj 2016.

    tako kot je Tomaž rekel učeraj: Jasmin bi moral leteti ven! če je bil Tugomir izseljen, mora biti tudi Jasmin, kajti te njegove grožnje niso niti najmanj nedolžne!kakšno sporočilo s tem ko ga pustijo notri Pop TV pošilja ...prikaži več slovencem? da je tako obnašanje dovoljeno? da smo na divjem zahodu? da ko nekdo reče nekaj kar nam ni všeč, da opsujemo njega, njegovo mamo, ga polomimo, pohabimo, ubijemo...?SRAMOTA!