Magazin
141 ogledov

Bilo je nekoč: Izpadla Tina zunaj prišla na svoj račun

Tina Petrinač Planet TV
V soboto je iz šova Bilo je nekoč izpadla ena največjih manipulatork šova, Tina Pertinač, česar tudi sama ne zanika.

Kako se počutite v letu 2016?
Počutim se osvobojeno, svobodno in super. Zato, ker je z mojih ramen padlo kar nekaj pritiskov in sem komaj čakala, da grem domov. Pritiski so bili s strani sostanovalcev, ki so vedno nekaj želeli od mene in sem jim morala igrati mamo. Kar veliko tekmovalcev je včasih slonelo na mojih ramenih in je bilo kar malo preveč. Predvsem ti mladi najstniki, punce, ki so potrebovale neko materinsko pomoč in name prelagale odločitve, čeprav tudi sama nisem bila vedno kos vsemu.

Že na začetku ste povedali, da vam manipulacija ni tuja in res so izpadli tekmovalci povedali, da so nekateri plesali tako kot ste vi žvižgali.
Ljudje smo lahke tarče, čisto vsi, z mano vred. A če znaš malo zmanipulirati, to lahko obrneš sebi v prid. Življenje ja tako in te marsikaj izuči, zato moraš uporabiti tudi take taktike, da prideš dalje. Recimo nekomu pomagaš v določeni situaciji, mu poveš kakšno lepo besedo, da ustvariš ravnovesje. Včasih sem pomagala, da sem se sama znašla in prišla dlje, včasih pa je bila pomoč enostavno potrebna in sem jim iz srca pomagala, da jim je bilo lažje. Tega ne zanikam. Tudi mene je kdaj kdo zmanipuliral.

Zakaj mislite, da taktika s štajerskim klanom ni uspela?
Zanimivo je bilo, da štajerskega klana nismo skovale ne načrtno in niti nenačrtno. Kar na enkrat smo postale članice nekega hudičevega klana, čeprav te taktike sploh nismo imele. Enostavno smo se prepustile toku, sodelovale z vsemi, več ali manj smo bile pa me tiste, ki smo bile neprestano na udaru. 

Je res, da ste Dašo načrtno stradali?
Definitivno nismo nikogar načrtno stradali. Hrane je bilo definitivno premalo za vse, jedli smo eno ali dve jabolki na dan in malo skodelico juhe. To je živa neumnost, da je to nekdo ven spravil, da se je nekoga stradalo.

Kdo v šovu vam je bil največji trn v peti in zakaj?
Trn v peti v bistvu nihče, največjo konkurenco pa sta meni osebno predstavljala Miro in Milan, ker sta bila kar se dela in vsega tiče najbolj učinkovita.  

So tudi vas izločili, ker ste bili močna konkurenca?
Definitivno se je najprej treba znebiti močnejših in mislim, da sem bila ena izmed teh.

Je bilo med nekaterimi res tako napeto, da je bilo že nevarno? 
Kar se tiče spora med Adisom in Milanom, mislim, da je bilo to vse malce pretirano. Ni bilo potrebe po neki varnostni službi, saj je Adis vse skupaj zaključil s smehom. Tukaj je Milan zelo pretiraval in vse skupaj izkoristil, da izloči Adisa. Mislim, da je bil to del taktike, saj se človek ustraši v tisti sekundi, ne pa, da začne o tem razmišljati in je preplašen deset sekund kasneje.

V areni ste se borili tudi s svojo hčerko, kako to, da ji niste prepustili bitke? Ste ocenili, da imate več možnosti za zmago?
Kar se tiče mojega boja s Saro, je bil to najtežji boj, kar sem ga doživela. Midve sva se dogovorili, da greva do konca, katera bo boljša, bo, predaje ni. Je pa bilo hudo hčerko poslati domov.

Kako pa je vašo udeležbo v šovu spremljala druga hči?
Doma naju je vsak dan gledala po televiziji in podpirala, sama pa ni bila za to, da bi se tudi ona udeležila šova.

V šovu ste priznali, da vam ne manjka le hrana, temveč tudi meseni užitki. Ste po odhodu že prišli na svoj račun?
Mislim, da je vsaka od nas žensk v šovu pogrešala še kaj drugega kot le hrano. Vsekakor smo zunaj prišle na svoj račun (smeh).

Komu privoščite zmago?
Zmago privoščim Adisu. Naslov zmagovalca si zaslužita Miro in Milan, ker sta največ delala, denar pa bi privoščila tudi Bredi, ker mislim, da ga res potrebuje. 

Z Bredo pa se nista najbolje ujeli, je tako?
Breda je človek, ki se iz dneva v dan seli in spreminja svoje mnenje. Zelo taktizira in se priključi tistemu, od katerega ima trenutno največjo korist. Je pa res, da tudi ni dovolj samozavestna, skriva se za svojimi lasmi in upam, da smo ji tekmovalke dale nekaj pozitivne energije, čeprav nas je na koncu še vedno razočarala in prestopila k tistemu, ki ji je lahko kaj ponudil. 

S kom boste ohranili stike tudi v resničnem življenju?
S štajerskim klanom, pa tudi z Adisom, Emanuelo in Saro. Mislim, da so punce kar prijetne in da se bomo še videvali.

Kaj vam bo ostalo v najlepšem spominu?
V najlepšem spominu mi je trenutno ostal odhod domov (smeh). Je bilo kar nekaj lepih trenutkov, težko bi opredelila le enega. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.