Magazin
58 ogledov

Bilo je nekoč: Rejniki niso pustili, da ga biološka mama odpelje

miro, emanuela Planet TV
Miro iz šova Bilo je nekoč o svojem otroštvu v rejniški družini.

Nekdanji tekmovalec šova Bilo je nekoč, Miro, je za naš portal spregovoril o svojem otroštvu, ki ga je preživel pri rejnikih.

"Star sem bil tri tedne ali tri mesece, ne spominjam se dobro, ko sem prišel k paru, ki je imel pet svojih otrok. Pri družini je bilo včasih kar 13 ali 14 ljudi, saj je imela ta družina v reji tudi več otrok hkrati. Odraščali smo na vasi. Imeli smo nekaj prašičev, kokoši in zajcev. Navajeni smo bili delati. Dobro sem se počutil,“ je povedal Miro, ki svojih rejnikov ne more prehvaliti. “Mama mi je v petem razredu kupila kolo, ker sem bil prav dober. Tega ni storila niti za svoje otroke,“ nam je še zaupal in dodal, da je pri tej družini ostal do 18. leta, ko je prišel iz vojske, pa je spoznal dekle, s katero se je preselil v Ljubljano. S svojimi biološkimi starši nima stikov, čeprav ga je mama hotela vzeti nazaj k sebi. "Ko sem bil star tri leta, je pome prišla mama, a so se rejniki tako navadili name, da  niso dopustili, da me odpelje. Menda je morala posredovati policija. Moja biološka mama in teta sta me nato nekaj časa obiskovali, a sem se preveč navadil na rejnike. Morda to ni prav, a kot otrok čutiš pač tako, kot čutiš.“

Komentarjev 1
  • mph 09:17 15.maj 2016.

    Otrok rabi nekoga, da ga ima RAD. In to je Mirko že takrat začutil. Žal si nihče ne more sam izbrati staršev, imajo pa nekateri srečo, če so se že rodili napačnim, da pridejo do pravih ljudi pravočasno.