Magazin
41 ogledov

Bilo je nekoč: Sotekmovalca se je tako bal, da se je tresel

bilo je nekoč Planet TV
V šovu Bilo je nekoč je vse bolj napeto. Tokrat sta se sprla Adis in Milan.

Adis se je ujezil, ker naj bi Breda in Milan sprožila govorice, da se želi znebiti Davida. Mladeniča pa je zmotila tudi Milanova opazka o njegovi narodnosti. "Prvi boš letel ven zaradi zahrbtnosti. Ne upaš povedati v obraz,“ je bil besen Adis. Milan je med njegovim monologom modro molčal, pozneje pa razložil, zakaj je Adisovo eksplozivnost in "nesramno vedenje“ povezal s krajem rojstva. "Če smo čisto pošteni, ti otroci imajo vsi malo travme od te zadnje vojne. Delal sem v Bosni in Srbiji in vsi so imeli probleme,“ je dejal Milan, ki mu je Adis očitno tudi grozil. V pogovoru z Bredo je namreč izjavil: "Včeraj sem se tako tresel, da mi je postalo slabo. Pol metra stran, da mi nekdo reče, da mi ne more noža zasaditi v srce ... Preskočim vrata, nič mi ne morejo. Ne zdržim več.“ Breda se je z Milanom strinjala, da je Adis nevaren.

"Kar je meni Adis naredil, me ni prizadelo, ker je to pokvarjeno bitje, ampak jaz sem se ustrašil za sebe. Ker tudi jaz mu lahko vržem kladivo v glavo, kot je on nakazal, da me bo sunil. Takrat pa bo hudič,“ je najstarejši tekmovalec o sporu še dejal.

Komentarjev 1
  • Fucky 12:41 11.maj 2016.

    Ni mi jasno zakaj se Bosanci tako razburijo, če jim rečeš Bosanc. Ali se sramujejo tega?Če se sramujejo, naj se perfektno naučijo slovensko in preimenjujejo v Janeza Kovača.